Ελλάδα

Κορονοϊός: Στον… κόσμο τους! Βρήκαν 17 άτομα σε 3 οίκους ανοχής

Ο κορονοϊός “θερίζει”, όλοι οι ειδικοί καλούν τον κόσμο να τηρεί τις αποστάσεις, ωστόσο κάποιοι δεν λένε να αφήσουν τις… απολαύσεις τους.

Αυτό φαίνεται πως έγινε και σε τρεις οίκους ανοχής στην Ομόνοια, όπου η αστυνομία έκανε “ντου” και βρήκε συνολικά 17 άτομα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 3 άτομα (δύο γυναίκες και ένας άνδρας), ως προσωρινά υπεύθυνοι να λειτουργούν οίκο ανοχής παραβιάζοντας την σφράγιση του, 8 γυναίκες ως εργαζόμενες και 6 άνδρες ως πελάτες.

Σε όλους τους συλληφθέντες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο -300- ευρώ, ενώ στους προσωρινά υπεύθυνους επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμα -3.000- ευρώ, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
70.000 στρέμματα επηρεάστηκαν από τη φωτιά στη Χίο – Σπαρακτική η δορυφορική φωτογραφία του Copernicus
Κάτοικοι, κτηνοτρόφοι και αγρότες δηλώνουν πως η ζωή τους στο νησί έχει «τελειώσει» - Μέσα στις επόμενες ημέρες τα ακριβή στοιχεία για τις εκτάσεις που καταστράφηκαν από τη φωτιά
Χάρτης 1
Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης που διακομίστηκε σε ΜΕΘ στην Πάτρα: «Δεν πίστευα ότι το παιδί μου θα γυρίσει»
Τα πρώτα λόγια που είπε η 14χρονη αφού συνήλθε ήταν «μαμά σ' αγαπώ» - Το κορίτσι είχε προσβληθεί από ένα σπάνιο σύνδρομο το οποίο της προκάλεσε φλεγμονή στο κεντρικό νευρικό σύστημα
Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
2