Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κορονοϊός: Στους 117 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε ένας 86χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Κορονοϊός: Στους 117 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε ένας 86χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Μεγαλώνει ο μακάβριος κατάλογος των θανάτων που έχει επιφέρει ο κορονοϊός στην Ελλάδα. Ακόμη ένας νεκρός τη Δευτέρα του Πάσχα ανεβάζει στους 117 τον αριθμό. Δέκα νέα κρούσματα και 2.245 συνολικά ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Ακόμη ένα νεκρό συμπολίτη μας επέφερε ο κορονοϊός που χτυπάει και την Ελλάδα. Τελευταίο θύμα ένας 86χρονος που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠ, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των νεκρών στους 117.

Ο 86χρονος στο ΑΧΕΠΑ είναι το τέταρτο θύμα στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες, ενώ ο κορονοϊός κατέγραψε σήμερα δέκα νέα κρούσματα ύστερα από την ημερήσια ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Click4more: Κορονοϊός: 10 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, 2.245 συνολικά

Μετά από απουσία λίγων ημερών ο Σωτήρης Τσιόδρας βρέθηκε και πάλι σήμερα Δευτέρα του Πάσχα στο υπουργείο Υγείας για να ενημερώσει για τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Δέκα νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας με το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας να ανέρχεται πλέον στα 2245. Σε ΜΕΘ νοσηλεύονται διασωληνωμένοι 61 άνθρωποι, ενώ 116 (117 πλέον) είναι οι συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις