Ελλάδα

Κορονοϊός: Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο Πάρκο Ελευθερίας 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορονοϊό πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, σήμερα Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου. Το κάλεσμα ήταν για τις 18:00 στο πάρκο Ελευθερίας, ενώ υπήρχαν και ομιλίες.

Το «παρών» έδωσαν εργαζόμενοι από διάφορους κλάδους, και από τον τομέα της Υγείας, οι οποίοι διαφωνούν με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. «ΌΧΙ στην υποχρεωτικότητα, όχι στον διχασμό. Ναι στην ελεύθερη βούληση» ανέφερε ένα από τα πανό που υπήρχαν στη συγκέντρωση, ενώ ένα άλλο σημείωνε: «Ε.Κ.Α.Β. Χθες ήρωες σήμερα μολυσματικοί. Διασώστες πληρώματα ασθενοφόρου».

Ένα από τα αιτήματα των συγκεντρωμένων ήταν η αυτοδιάθεση και η προσωπική επιλογή στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. 

Δείτε φωτογραφίες:

parko eleutherias koronoios parko eleutherias koronoios parko eleutherias koronoios parko eleutherias koronoios

Πηγή φωτογραφιών: Intime News

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
The Times: Με ουρανοξύστες μπροστά στη θάλασσα και φορολογικά κίνητρα, η Αθήνα μπορεί να γίνει το νέο Ντουμπάι
Οι πληροφορίες ότι ο δισεκατομμυριούχος διαχειριστής hedge fund, Κρις Ρόκος σχεδιάζει να μεταφέρει τη φορολογική του έδρα στην Ελλάδα αποτέλεσαν σημαντική ένδειξη του νέου ενδιαφέροντος
Ουρανοξύστης στο Ελληνικό 21