Ελλάδα

Κορονοϊός – Συγκλονιστική μαρτυρία 43χρονης: «Πέρασα ξυστά από την ταφόπλακα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκλονίζει η μαρτυρία της Ελένης Πηγαδιώτη στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, για τη “μάχη” που έδωσε με τον κορονοϊό για ένα μήνα.

«Πέρασα ξυστά από την ταφόπλακα, δε μου άρεσε το σχέδιο και ‘έφυγα’», είπε χαρακτηριστικά.

Στις 8 Νοεμβρίου, η 43χρονη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και μέσα σε πέντε ημέρες δεν μπορούσε να αναπνεύσει. «Παρασκευή ξημερώματα δεν ανέπνεα. Απλά». 

«Πρώτη ερώτηση ‘είχες κάνει το εμβόλιο’. ‘Όχι’ Γιατί; ‘Γιατί φοβόμουν’. Και μου λέει η γιατρός ‘γιατί δεν ήρθες εδώ να μας το πεις;’. Δεν ήξερα τι να απαντήσω. Θα είναι πολύ δύσκολα γιατί τα πνευμόνια σου δε λειτουργούν».

Πέρασε ένα μήνα στην κλινική Covid του “Σωτηρία”… Δύο ημέρες μετά το εξιτήριο ανεβαίνει έναν νέο Γολγοθά. Αυτόν της αποκατάστασης. Με το ζόρι κοιμάται, τρώει, περπατάει. «Στη διαλογή ήμουν 140 κιλά, τώρα 121 μετά από αυτό. Να σου πω τι; Για μυϊκούς πόνους που ακόμα έχω. Ότι έχω μπαστούνι για να περπατήσω;».

Ακούστε όσα είπε στο “Live News”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ στο Ιόνιο: «Ο πατέρας μου πιθανόν να είναι νεκρός» λέει ο γιος του αγνοούμενου Ισπανού επιχειρηματία
Ο γιος του Ισπανού επιχειρηματία που αγνοείται στο Ιόνιο αποκάλυψε ότι οι γονείς του ήξεραν πολύ καλά την διαδρομή από τη Σικελία προς την Πύλο, όμως ήταν το πρώτο τους ταξίδι με το συγκεκριμένο καταμαράν
Ο Χουάν Χοσέ Μουτίλμπα Ομπρεγκόν
Γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη: «Έχασα τον πατέρα μου, δεν μπορώ να παραβλέψω ότι έγινε δολοφόνος» λέει η κόρη του 48χρονου
Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Νέα Σμύρνη - Συγκλονισμένες οι κόρες της 45χρονης και του 48χρονου, σοκάρει η μαρτυρία κατοίκου από την στιγμή του φονικού
Γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη