Ελλάδα

Κορονοϊός: Θετικοί έξι αστυνομικοί στο Α.Τ. Ομονοίας – Σε καραντίνα και όλοι οι κρατούμενοι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θετικοί στον κορονοϊό έχουν βγει έξι αστυνομικοί από ΑΤ Ομονοίας και τέθηκαν σε καραντίνα.

Μαζί με τους αστυνομικούς τέθηκαν σε καραντίνα και όλοι οι κρατούμενοι όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, καθώς διαπιστώθηκε ότι Αλβανός που εκρατείτο για διοικητική απέλαση βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο αλλοδαπός κρατείτο στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, όμως λόγω έλλειψης χώρου μεταφέρθηκε στο τμήμα Ομονοίας. Το πρωί αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου υποβλήθηκε σε τεστ που βγήκε θετικό.

Να σημειωθεί ότι στην Αθήνα βρίσκονται σε καραντίνα τουλάχιστον άλλοι 14 αστυνομικοί από το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, όπου εντοπίστηκε πρόσφατα κρούσμα της Covid-19.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύσκολη νύχτα στα πύρινα μέτωπα της Δυτικής Αττικής - Στοίχημα των πυροσβεστών τα «καντηλάκια» που προκαλούν νέες αναζωπυρώσεις της μεγάλης φωτιάς
Περισσότερα από 130.000 στρέμματα έχουν γίνει στάχτη! Αποκαρδιωτικός ο χάρτης που αποτυπώνει την καταστροφή σε Αττικοβοιωτία από δορυφορική εικόνα - Οι περιοχές σε «πορτοκαλί» συναγερμό για την Τρίτη (4/8/26)
Φωτιά στη Δυτική Αττική 13