Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κορονοϊός: Βολτάρουν σε Φλοίσβο και Βάρκιζα (pics)

Κορονοϊός: Βολτάρουν σε Φλοίσβο και Βάρκιζα (pics)

Περιόρισαν τον συγχρωτισμό υπό τον φόβο του προστίμου των 1000 ευρώ κατ’ άτομο, όχι όμως τις άσκοπες εξόδους από τα σπίτια τους κάτοικοι στο Παλαιό Φάληρο, την Βάρκιζα και την Καλλιθέα, αφού και σήμερα αρκετοί ήταν αυτοί που βγήκαν στον ήλιο με σκοπό να μαζέψουν μπόλικη βιταμίνη D, αλλά και να ανταλλάξουν τα τελευταία νέα για τον κορονοϊό.

Ούτε ιερό, ούτε όσιο, δεν έχουν κάποιοι, οι οποίοι σύμφωνα με το οδοιπορικό του newsit.gr αντί να κάθονται μέσα στα σπίτια τους, εξακολουθούν να σουλατσάρουν δεξιά και αριστερά και να παίρνουν έτσι στο λαιμό τους ακόμα και εκείνους που ευλαβικά τηρούν τα μέτρα προστασίας. Δυστυχώς, δεν λένε να βάλουν μυαλό ακόμα και οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι μέχρι και τραπεζάκι έβγαλαν μπροστά από την θάλασσα στην περιοχή της Βάρκιζας, για τάβλι και χαρτάκι με τον φονικό ιό να συνεχίζει να απειλεί την δημόσια υγεία.

Αρκετοί και οι επισκέπτες στην Μαρίνα Φλοίσβου, οι οποίοι μη δίνοντας καμία σημασία στα πλακάτ που έχουν αναρτηθεί σε τοίχους και κολώνες με το σύνθημα “Μένουμε σπίτι”, εξακολουθούν να κάνουν την βόλτα τους μπροστά από τα κλειστά μαγαζιά.

Ρεπορτάζ: Θάνος Μακρογαμβράκης –  Στέργιος Σαμαρτζής

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις