Ελλάδα

Κορονοϊός: Βρέφος 20 ημερών νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Αγλαΐα Κυριακού

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, καθώς στη ΜΕΘ covid νοσηλεύεται διασωληνωμένο ένα νεογέννητο μωρό μόλις 20 ημέρων.

Το βρέφος μεταφέρθηκε λίγες ημέρες μετά την γέννησή του στο Παίδων Αγία Σοφία έχοντας κορονοϊό. Την περασμένη Τετάρτη προς Πέμπτη όμως το μωρό παρουσίασε έντονη αναπνευστική δυσχέρεια και γι’ αυτό τον λόγο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Αγλαϊα Κυριακού που διαθέτει ΜΕΘ covid για παιδιά και διασωληνώθηκε.

Το νεογέννητο βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση και αν και έχει διασωληνωθεί η κατάστασή του είναι σταθερή.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μητέρα Κλαούντιας – θύματος στα Τέμπη για Καρυστιανού: «Δεν θα ψηφίσω το κόμμα της, πρέπει να δώσουμε αγώνα για δικαίωση»
«Θα την χτυπήσουν από παντού, η Μαρία πρέπει να είναι μαζί με εμάς, στον σκληρό αγώνα στα δικαστήρια» λέει η Άλμα Λάτα, μητέρα της 20χρονης Κλαούντια που σκοτώθηκε στα Τέμπη
Η Άλμα Λάτα