Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κορονοπάρτι χλιδής σε πολυτελή βίλα στην Παλαιά Φώκαια – Βίντεο ντοκουμέντο

Κορονοπάρτι χλιδής σε πολυτελή βίλα στην Παλαιά Φώκαια – Βίντεο ντοκουμέντο

Σε μια πολυτελή βίλα εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων, στήθηκε από το απόγευμα του Σαββάτου έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ένα ξέφρενο κορονοπάρτι με τους παρευρισκόμενους να διασκεδάζουν δίχως να υπάρχει αύριο.

Με σύνθημα “Μήπως ήρθε η ώρα να υποδεχτούμε το καλοκαίρι” περίπου 20 άτομα βρέθηκαν στην κατοικία που βρίσκεται στην Παλαιά Φώκαια, την οποία μετέτρεψαν σε ένα νυχτερινό club.

Οι εικόνες που αποκαλύπτει σήμερα το newsit.gr από το κορονόπαρτι που διοργανώθηκε στην παραλιακή ζώνη της Αττικής, παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

Τότε δηλαδή, που η Ελλάδα, αλλά κι ο υπόλοιπος κόσμος δεν είχε χτυπηθεί από την πανδημία η οποία έχει μολύνει σε όλο τον πλανήτη 150 εκατομμύρια άτομα κι έχει στερήσει τη ζωή 3.106.435 συνανθρώπων μας.

Μπορεί η απαγόρευση εξόδου από τις εννέα το βράδυ κι έπειτα, οι συναντήσεις με αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και η χρήση μάσκας να έχουν κουράσει τους περισσότερους μας οι οποίοι ψάχνουμε τρόπους προκειμένου να αλλάξουμε την τετριμμένη καθημερινότητα μας, ωστόσο οι εικόνες από το πάρτι της Παλαιάς Φώκαιας, δεν μπορούν να δικαιολογήσουν σε καμία των περιπτώσεων τους περιορισμούς που έχουμε υποστεί τον τελευταίο ένα χρόνο.

Στο βίντεο από πάρτι που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr φαίνεται να συμμετέχουν περισσότερα από 20 άτομα. Ο χώρος που πραγματοποιήθηκε μια πολυτελή βίλα στην Παλαιά Φώκαια η οποία μισθώνεται από 7000- 7.500 το τριήμερο. Δηλαδή το ημερήσιο κόστος της φτάνει τα 2.500 ευρώ. Διαθέτει πισίνα, ενώ η έκταση των χώρων του κτιρίου της ξεπερνούν τα τετρακόσια τετραγωνικά κι άνετα μπορεί να φιλοξενήσει 16 άτομα.

Στο κορονοπάρτι του Σαββάτου, διοργανωτές και συμμετέχοντες είχαν κανονίσει τα πάντα με την παραμικρή λεπτομέρεια. Η κάβα απαρτίζονταν από άπειρα μπουκάλια με αλκοόλ, ενώ στήθηκε και ο κατάλληλος ηχητικός εξοπλισμός. Ένας dj ανέλαβε τα decks ο οποίος με τις μουσικές τους επιλογές κράτησε ζωντανό το κέφι για πολλές ώρες. Με το ποτό να ρέει άφθονο και τα παράθυρα να είναι ερμητικά κλειστά, για να μην ακουστεί η μουσική σε γειτονικά σπίτια, το πάρτι κράτησε για περισσότερες από 10 ώρες. Ξεκίνησε αργά το απόγευμα του Σαββάτου και τελείωσε ξημερώματα της Κυριακής.

Κάποιοι από τους συμμετέχοντες εγκατέλειψαν τη βίλα της Παλαιάς Φώκαιας, ενώ οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν πέντε το πρωί της Κυριακής όποτε και επιτρέπεται η κυκλοφορία, ενώ ορισμένοι άλλοι παρέμειναν στην βίλα, καθώς οι χώροι της είναι τέτοιοι οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν σε αρκετά άτομα στιγμές ξεκούρασης μετά το ξέφρενο γλέντι.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις