Τρίτη, 5 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κορυδαλλός: Η ΕΛΑΣ γνώριζε εδώ και τρεις μήνες για το συμβόλαιο θανάτου της διπλής εκτέλεσης

Κορυδαλλός: Η ΕΛΑΣ γνώριζε εδώ και τρεις μήνες για το συμβόλαιο θανάτου της διπλής εκτέλεσης

Την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών της διπλής δολοφονίας το βράδυ της Τετάρτης στον Κορυδαλλό έρχεται στο φως μια ακόμη αποκάλυψη.

Η αστυνομία αποδίδει τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών της Greek Mafia, καθώς η σχέση των θυμάτων με κυκλώματα της νύχτας, αλλά και ο τρόπος που πραγματοποιήθηκε το χτύπημα παραπέμπει σε «συμβόλαιο θανάτου».

Μάλιστα όπως έχει συμβεί σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν οι δράστες μετά το χτύπημα έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκαν σε μία προσπάθεια να σβήσουν τα ίχνη τους.

Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Live News, προχώρησε σε μία ακόμα αποκάλυψη για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, τα θύματα μπορεί να είχαν ενημερώσεις από ανθρώπους της νύχτας πως πρόκειται να γίνει δολοφονική επίθεση εναντίον τους και ειδικά του 49χρονου που είχε κατηγορηθεί για διάφορες υποθέσεις.

Η ΕΛ.ΑΣ. είχε πληροφορίες πως υπήρχε βεντέτα μεταξύ του 40χρονου και ανθρώπων της νύχτας και πως υπήρξε σχέδιο δολοφονίας τους 40χρονου άνδρα.

Η συγκεκριμένη δολοφονία συνδέεται με άλλες δύο δολοφονίες επιχειρηματιών που είχαν γίνει πριν από περίπου έναν χρόνο και οι Αρχές θεωρούν πως υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ των υποθέσεων.

Επιπλέον, ο 40χρονος άνδρας που δολοφονήθηκε ήταν φρουρός ενός εκ των δύο επιχειρηματιών που δολοφονήθηκαν πέρσι ενώ είχε γίνει λόγος για την αιτία αποχώρησής του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις