Ελλάδα

Κορυδαλλός: Σε παροπλισμένο αυτοκίνητο του ΣΚΑΙ επέβαιναν τα θύματα της δολοφονίας – Η ανακοίνωση του ομίλου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανακοίνωση αναφορικά με την φερόμενη εμπλοκή οχήματος στην δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Κορυδαλλό εξέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα ο ΣΚΑΙ επιβεβαιώνει πως το αυτοκίνητο ανήκει στην Ειδήσεις Ντοτ Κομ από το 2010, αλλά είναι εδώ και καιρό παροπλισμένο και δεν υπάρχει γνώση για το πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως: Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος.

Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με της Αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηράκλειο: 53χρονος διακινούσε «ποτά μαϊμού» και χιλιάδες μπαλόνια με «αέριο γέλιου» – Φωτογραφίες και βίντεο
Σε αποθηκευτικό χώρο καταστήματος βρέθηκαν πάνω από 1.000 λίτρα αλκοολούχων ποτών και ποσότητα υποξειδίου του αζώτου που θα μπορούσε να γεμίσει 30.000 μπαλόνια
Ηράκλειο: 53χρονος διακινούσε «ποτά μαϊμού» και χιλιάδες μπαλόνια με «αέριο γέλιου» – Φωτογραφίες και βίντεο