Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Κορυδαλλός: Τους έπιασαν λίγο πριν την ένοπλη ληστεία – Κουβαλούσαν Glock με μία σφαίρα στη θαλάμη και 8 στον γεμιστήρα

Κορυδαλλός: Τους έπιασαν λίγο πριν την ένοπλη ληστεία – Κουβαλούσαν Glock με μία σφαίρα στη θαλάμη και 8 στον γεμιστήρα

Χειροπέδες σε τρεις άνδρες πέρασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή του Κορυδαλλού. Οι αστυνομικοί πρόλαβαν μία ακόμα ένοπλη ληστεία.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν τρεις παρά τέταρτο (02:45) το πρωί της Τρίτης (18.01.2022) όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που διέρχονταν από τη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Ταξιαρχών στον Κορυδαλλό. Ξαφνικά αντίκρυσαν στη μέση του δρόμου ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα.

Ο οδηγός είχε βγει από το όχημα και κατευθυνόταν προς το περίπτερο που βρισκόταν σε μικρή απόσταση. Το ίδιο ήταν έτοιμοι να κάνουν και οι άλλοι δύο που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Όταν όμως αντελήφθησαν του αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Κορυδαλλού παρέμειναν μέσα στο όχημα, ενώ και ο οδηγός άρχισε να τρέχει για να μπει.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα και πραγματοποιήσαν έρευνα στους τρεις άνδρες που βρίσκονταν ενός αυτού. Ο οδηγός είχε κρυμμένο στο παντελόνι του ένα περίστροφο τύπου Glock των 9mm.

Μάλιστα η μια σφαίρα ήταν στη θαλάμη του όπλου, ενώ οι άλλες οκτώ στον γεμιστήρα.

Εκτός του όπλου, οι αστυνομικοί βρήκαν στους ελεγχόμενους ένα κατσαβίδι, δύο σκούφους, ένα ζευγάρι γάντια, καθώς και πέντε κινητά τηλέφωνα, τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογήσουν πώς βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις