Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κως – Δολοφονία Αναστάζια: Τα «γυρίζει» τώρα ο Μπαγκλαντεσιανός – «Δεν συνευρέθηκα μαζί της» θα πει στην απολογία του

Κως – Δολοφονία Αναστάζια: Τα «γυρίζει» τώρα ο Μπαγκλαντεσιανός – «Δεν συνευρέθηκα μαζί της» θα πει στην απολογία του

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζιας στην Κω και θεωρείται από τις αστυνομικές αρχές ως ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία της όμορφης κοπέλας.

Ο αλλοδαπός, που όπως όλα δείχνουν, ήταν ο τελευταίος άνθρωπός που είδε την Αναστάζια πριν αυτή πάψει να δίνει σημεία ζωής το βράδυ της 12ης Ιουνίου στην Κω, από την πρώτη στιγμή ισχυρίζεται ότι δεν είναι αυτός που αφαίρεσε τη ζωή της 27χρονης, ενώ όπως όλα δείχνουν, θα αλλάξει κάποια σημεία από την προανακριτική του κατάθεση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος αναμένεται να διαφοροποιηθεί σε σχέση με όσα είπε αρχικά στου αστυνομικούς για το μοιραίο βράδυ. Αναμένεται να ισχυριστεί ότι στο σπίτι του με την 27χρονη ήπιαν μόνο μπύρες κι ότι δεν προχώρησαν σε κάποια σεξουαλική επαφή, ενώ λίγη ώρα αργότερα τη μετέφερε με το μηχανάκι σε μια απόσταση περίπου 200 μέτρων μακριά από το σπίτι του, προκειμένου να την παραλάβει ο σύντροφός τη.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια τα ευρήματα από το άψυχο σώμα της Αναστάζια

Την ίδια ώρα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ. ΑΣ γίνεται ένας αγώνας δρόμου, προκειμένου να ερευνηθούν και να αξιολογηθούν τα ευρήματα από το άψυχο σώμα της 27χρονης αλλά και από το σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού. Οι ερευνητές δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον στα δεδομένα που περισυνελέγησαν από τα νύχια της κοπέλας. Κι αυτό γιατί ο 32χρονος αλλοδαπός φέρει στο λαιμό του κάποιες εκδορές, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν το ενδεχόμενο να υπήρξε πάλη με την Πολωνή. 

Έτσι, σε περίπτωση που βρεθεί DNA του Μπαγκλαντεσιανού ή κι άλλου ανθρώπου στα νύχια της κοπέλας, τότε  θα επιβεβαιώνεται σε μεγάλο βαθμό το ενδεχόμενο της πάλης.

Μάλιστα, τα πρώτα ευρήματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ φαίνεται να έφτασαν πριν από λίγη ώρα στην εισαγγελία της Κω. Έτσι φαίνεται να εξηγείται και η καθυστέρηση περίπου μιας ώρας στην ανάκριση του Μπαγκλαντεσιανού, καθώς ο δικαστικός λειτουργός ανέμενε να έχει και τα πρώτα επιστημονικά στοιχεία από τα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.       

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις