Ελλάδα

Κως: Μίνι τσουνάμι μετά το σεισμό – Οι βάρκες βγήκαν στη στεριά [pics, vids]

Ο ισχυρός σεισμός των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε στη 01:31 τα ξημερώματα της Παρασκευής (21.07.2017) στα Δωδεκάνησα και προκάλεσε σοβαρές ζημιές στην Κω και κόστισε τη ζωή σε δυο ανθρώπους, προκάλεσαν και ένα μικρό τσουνάμι στο λιμάνι του νησιού!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Είναι τόσο σοβαρές οι ζημιές στο λιμάνι της Κω, που το Blue Star Πάρος που επρόκειτο να “δέσει” τα ξημερώματα, δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ και αναγκαστικά συνέχισε το δρομολόγιό του για τα υπόλοιπα κοντινά νησιά.

Ήταν ένα μικρό τσουνάμι είπε στην ΕΡΤ ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος. Σκάφη που ήταν δεμένα στο λιμάνι υπέστησαν ζημιές, ενώ βάρκες βγήκαν στη στεριά!

——> Σεισμός στην Κω: Οι εικόνες της καταστροφής [pics, vids]

Δείτε φωτογραφίες και video 

Πηγή: aegeanews.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Tραγωδία στο Ωραιόκαστρο: Εντοπίστηκε και άλλη σορός μετά τη μεγάλη φωτιά - Φόβοι ότι είναι το παιδί που αγνοείται αφού βρέθηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας
Ο πατέρας του παιδιού βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι ενώ η μητέρα του, που νοσηλεύεται με εγκαύματα, είπε στις αρχές ότι ο 12χρονος ήταν μαζί με τον μπαμπά του την ώρα της πυρκαγιάς
Ωραιόκαστρο: Εντοπίστηκε δεύτερη σορός μετά τη μεγάλη φωτιά
15