Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κώστας Μπακογιάννης: Πρόστιμο και στον εισαγγελέα εργολάβος για καταστροφή του δρόμου

Κώστας Μπακογιάννης: Πρόστιμο και στον εισαγγελέα εργολάβος για καταστροφή του δρόμου

Την οργή του δημάρχου της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, προκάλεσε η καταστροφή δρόμου στον Κολωνό, όταν εργολάβος που δρούσε για λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας άφησε την άσφαλτο με μια μεγάλη τομή κατά μήκος του δρόμου.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, με μια οργισμένη ανάρτησή στο λογαριασμό του στο Facebook ανέβασε φωτογραφίες από τον δρόμο της Αθήνας και προανήγγειλε πρόστιμα και εισαγγελική παρέμβαση για τον εργολάβο που ανέλαβε το έργο. Πρόκειται, όπως ο ίδιος λέει, για μια παγίδα για πεζούς και δίτροχα. 

Υποστηρίζει πως «δεν νοείται να ασφαλτοστρώνουμε τη μισή πόλη και μετά κάποιοι, όχι μόνο να την καταστρέφουν, αλλά και να παίζουν με τη σωματική ακεραιότητα των Αθηναίων» και καταλήγει: «Λίγος σεβασμός επιτέλους».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη:

«Εγκληματική αμέλεια, αδιαφορία, ωχαδελφισμός. Όλα μαζί σε μια τομή στη διασταύρωση Ιωαννίνων και Καπανέως στον Κολωνό. Το συνεργείο εργολάβου για λογαριασμό εταιρίας κινητής τηλεφωνίας την άφησε χωρίς κανένα μέτρο ασφάλειας. Παγίδα για πεζούς και δίτροχα. Και θα πληρώσει το μέγιστο του προστίμου και θα πάει στον εισαγγελέα. Δεν νοείται να ασφαλτοστρώνουμε τη μισή πόλη και μετά κάποιοι, όχι μόνο να την καταστρέφουν, αλλά και να παίζουν με τη σωματική ακεραιότητα των Αθηναίων. Λίγος σεβασμός επιτέλους».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις