Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κώστας Βουτσάς: Τι λέει η κόρη του Σάντρα στο newsit.gr

Κώστας Βουτσάς: Τι λέει η κόρη του Σάντρα στο newsit.gr

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Κώστας Βουτσάς, από τη νύχτα της Παρασκευής (07.02.2020), στο νοσοκομείο “Αττικόν”.

Η κόρη του, Σάντρα Βουτσά, μίλησε στο newsit.gr, τονίζοντας πως ο πατέρας της παραμένει στην εντατική, διασωληνωμένος, και η κατάσταση του είναι σταθερή. Η ίδια, το μόνο που ζητά είναι όλος ο κόσμος, που τον γνωρίζει μέσα από την μικρή και τη μεγάλη οθόνη, να του στείλει τη θετική του ενέργεια, ώστε να καταφέρει να ξεπεράσει και αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, εισήχθη στο νοσοκομείο το μεσημέρι της Παρασκευής (07.02.2020), ύστερα από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού, και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική.

Συγκεκριμένα, εισήχθη εσπευσμένα, αρχικά, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, όμως, αργά χθες τη νύχτα, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Ο 88χρονος Κώστας Βουτσάς μέχρι και την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στη σκηνή του θεάτρου Broadway στην παιδική παραστάση “Σταχτοπούτα” του Σαρλ Περώ.

Να σημειωθεί ότι βίωσε πρόσφατα την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ. Ο ηθοποιός παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 με την Αλίκη Κατσαβού και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο.

Ρεπορτάζ: Θάνος Μακρογαμβράκης – Γιάννα Σουλάκη

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις