Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κώστας Βουτσάς: Το τελευταίο ιατρικό δελτίο του Αττικόν

Επί 19 μέρες νοσηλευόταν ο Κώστας Βουτσάς νοσηλευόταν στην Εντατική του νοσοκομείου Αττικόν. Λίγες ώρες αφού ο μεγάλος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, εκδόθηκε το τελευταίο ιατρικό δελτίο που αποκαλύπτει την αιτία του θανάτου του.

Η κρίσιμη μέρα ήταν η 24η Φεβρουαρίου όταν ο Κώστας Βουτσάς παρουσίασε σημαντική επιδείνωση. Κι αυτή εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια.

Click4more Κώστας Βουτσάς: Ο αιώνιος έφηβος που λάτρεψε τις γυναίκες! Το παιδί από τον Βύρωνα που έκανε την Ελλάδα να γελάει

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο οργανισμός του δεν άντεξε. Και στις 02:24 τα ξημερώματα της Τετάρτης (26.02.2020), ένας από τους πιο σπουδαίους κωμικούς της Ελλάδας άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας τους πάντες στο πένθος.

Ο Κώστας Βουτσάς νοσηλευόταν από τις 7 Φεβρουαρίου, όταν μεταφέρθηκε στο Αττικόν με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία.

Κώστας Βουτσάς: Αυτή είναι η αιτία του θανάτου του

«Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά, αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις