Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κουσουλός στο Live News: Ο Μάνος Δασκαλάκης έμοιαζε σαν χαμένος

Κουσουλός στο Live News: Ο Μάνος Δασκαλάκης έμοιαζε σαν χαμένος

Για την υπόθεση της Πάτρας μίλησε στο Live News ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος ανέφερε ότι η εισαγγελική έρευνα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας κινείται με γοργούς ρυθμούς. Είπε ακόμα ότι δεν έχει μιλήσει με την Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά πέρασε πολλές ώρες με τον Μάνο Δασκαλάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα θα κληθούν από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών οι δύο ιατροδικαστές που είχαν χειριστεί την υπόθεση, η Χριστίνα Τσάκωνα και η Αγγελική Τσιόλα, οι οποίες υπέγραψαν την ιατροδικαστική έκθεση για την Μαλένα και την Ίριδα αντίστοιχα.

Ο Πέτρος Κουσουλός αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη δύο ημέρες μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Δεν είχα την τύχη να συνομιλήσω μέχρι στιγμής με την κυρία Πισπιρίγκου, αλλά έχω συνομιλήσει αρκετές φορές με τον Μάνο Δασκαλάκη. Εκείνες τις ώρες συνάντησα έναν άνθρωπο που ήρθε στο γραφείο σαν χαμένος. Ο ίδιος αδυνατούσε να αντιληφθεί τι έχει συμβεί, μέχρι την τελευταία στιγμή στεκόταν στο πλευρό της συζύγου του».

Μέσω του ρεπορτάζ έχω καταλήξει ότι η σχέση αυτή είχε πολλές διακυμάνσεις και εντάσεις. Υπάρχει μία τραγική σύμπτωση με τους θανάτους των παιδιών, που συμβαίνει σε μία περίοδο που το ζευγάρι είχε κόντρα μεταξύ τους και σε μία περίοδο που ο σύζυγος έφευγε από το σπίτι», δήλωσε.

Ο Πέτρος Κουσουλός επίσης ανέφερε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης του εξομολογήθηκε ότι δεν του είχε περάσει από το μυαλό ότι η 33χρονη εμπλεκόταν στον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώ δεν είχε αναρωτηθεί εάν κρυβόταν κάτι άλλο από τους ανεξήγητους θανάτους των τριών παιδιών καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά: «Όταν έχω τους ιατροδικαστές να με διαβεβαιώνουν για τις αιτίες θανάτου, πως μπορώ εγώ να τα βάλω μαζί τους;».

Δείτε τι είπε

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις