Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κουράστηκα να με αποκαλούν σκύλα!

Κουράστηκα να με αποκαλούν σκύλα!

Αν μια γυναίκα αρχίσει να μιλάει και να περιγράφει τον ανδροκρατούμενο κόσμο ο οποίος την περιβάλλει θα αντιμετωπισθεί ως γραφική, ως φεμινίστρια, ως υστερική.

Οι γυναίκες ακόμα και σήμερα, εν έτει 2013, αντιμετωπίζονται ως πολίτες Β κατηγορίας γιατί εκείνες το επιτρέπουν.

Όταν ακούς ακόμα και γυναίκες να περιγράφουν ένα άτομο του ιδίου φύλου ως σκύλα, επειδή είναι δυναμική στην δουλειά της ξέρεις ότι το παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι.

Στις ΗΠΑ, στην χώρα των αντιφάσεων που τα προσχήματα τηρούνται μέχρι να βγείς από τα σύνορά τους, ο ίδιος ο αμερικανός Πρόεδρος αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη επειδή αποκάλεσε την γενική εισαγγελέα την πιο όμορφη γυναίκα εισαγγελέα στην χώρα.

Την είπε δηλαδή, ωραίο γκομενάκι.

Στα δικά μας τα πράγματα είναι ανίατα.

Καλτσοδέτα η Καϊλή, πιωμένη η Πιπιλή, ανέραστη η Κωνσταντοπούλου.

Όλα αυτά έχουν ειπωθεί από άνδρες, μέλη του κοινοβουλίου, οι οποίοι είναι τέλειοι καθ΄όλα και κανείς δεν τόλμησε ποτέ να τους πει τίποτα.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ήταν το τελευταίο θύμα της ρατσιστικής και κατεστημένης στάσης του ανδρικού και γυναικείου πληθυσμού απέναντι στην γυναίκα.

Η επίθεση που δέχθηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο ήταν τουλάχιστον ανήθικη, χωρίς ίχνος πολιτικής απάντησης που δείχνει το επίπεδο που υποτίθεται ότι έχουν όλοι εκείνοι που είναι ένα σκαλί επάνω μορφωτικά τουλάχιστον…

Κρίμα….

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε