Ελλάδα

Κοζάνη: Πιάστηκαν στα χέρια στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου – Βρισιές και σπρωξίματα

Πολλοί από τους συμμετέχοντες, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και λογομαχούσαν, ενώ άλλοι σπρώχνονταν και φώναζαν «ντροπή»

Σκηνικό μεγάλης έντασης στήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (07.05.2025) στη συνάντηση εργαζομένων σε συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, καθώς οι σύνεδροι λογομάχησαν και πιάστηκαν στα χέρια.

Βίντεο του kozanimedia.gr από το συνέδριο στην Κοζάνη, δείχνει έναν άνδρα με υψωμένη γροθιά να μιλά σε έντονο ύφος με άλλον σύνδρο, ενώ ένας τρίτος -που μόλις τον είχαν απομακρύνει από το σημείο της μεγάλης έντασης- αρχίζει να βρίζει.

Πολλοί από τους συμμετέχοντες, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και λογομαχούσαν, ενώ άλλοι σπρώχνονταν και φώναζαν «ντροπή».

Σε δηλώσεις τους στα ΜΜΕ εκπρόσωποι της “Ταξικής Ενότητας” έκαναν λόγο για “συνέδριο-παρωδία”, με ευθεία επίθεση στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου.

Στο 38ο συνέδριο, συμμετείχαν συνολικά 182 σύνεδροι από 28 σωματεία, ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (07.05.2025) στο «Event Plaza».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έμπειρος ορειβάτης από την Ηλεία μεταξύ των τεσσάρων νεκρών από τη χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια Όρη – Τελευταία στιγμή δεν πήγε μαζί τους και πέμπτος
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις κράτησαν μακριά από το βουνό τον 5ο της παρέας και σώθηκε - Ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές ότι οι φίλοι του αγνοούνται - Η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου
ΦΩΤΟ tempo24.news 8
Για εμπρησμό από αμέλεια κατηγορείται η μητέρα του 7χρονου που πέθανε από φωτιά στο σπίτι της οικογένειας στη Ροδόπη
Ο έξι ετών αδελφός του επτάχρονου και ο πατέρας νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση - Η ξυλόσομπα που βρισκόταν στο δωμάτιο φέρεται να στάθηκε αιτία για τη μοιραία πυρκαγιά
Φωτιά σε σπίτι στη Ροδόπη
Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου που συνελήφθη για τη δολοφονία της - «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη που ερεύνησε σε βάθος την υπόθεση μέσα από την εκπομπή της, «πέρα από τα χάπια, της προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο και έβαλε φωτιά»
Ελένη Παπαδοπούλου: Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
6