Ελλάδα

Κοζάνη: Τραυματίστηκε κυνηγός από αγριογούρουνο – Πήγε να δει αν σκοτώθηκε και εκείνο του επιτέθηκε

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 62χρονο στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου και νοσηλεύεται
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοβαρό τραύμα στο πόδι δέχθηκε, από αγριογούρουνο, ένας κυνηγός στην Κοζάνη το Σάββατο (04.102025).

Ο 62χρονος σε περιοχή έξω από το Παλαιόκαστρο Βοΐου στην Κοζάνη, κυνηγούσε με την ομάδα του,  πυροβόλησε το αγριογούρουνο και μετά πλησίασε να δει εάν ήταν νεκρό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, το ζώο, λαβωμένο και επικίνδυνο, επιτέθηκε στον κυνηγό και του προκάλεσε βαθύ θλαστικό τραύμα στο πόδι.

Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον 62χρονο στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου και νοσηλεύεται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τι δείχνει νέα ανάλυση δεδομένων για την έντονη οσμή στα νότια προάστια της Αττικής – Κολυδάς: «Είναι ένα πρώτο επιστημονικό υπόβαθρο»
«Δεν έχουν γίνει λεπτομερείς μετρήσεις, επειδή πέρασε δεν σημαίνει ότι τελείωσε» τονίζει ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, Κωνσταντίνος Συνολάκης
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ