Ελλάδα

Κρατούμενοι για λόγους εθνικής ασφαλείας οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί

Δεν θα αφεθούν ελεύθεροι οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί με απόφαση του διευθυντή αλλοδαπών λόγω του εκκρεμούς αιτήματος ασύλου που έχουν υποβάλλει αλλά και για λόγους απειλής της δημόσιας τάξης και της εθνικής ασφάλειας. Λόγω αυτού εξακολουθούν να παραμένουν κρατούμενοι στο ΑΤ του Ολυμπιακού χωριού.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά τις χθεσινές ομόφωνες αποφάσεις του Αρείου Πάγου, η εισαγγελέας εκδόσεων Μαρία Μαλούχου με παραγγελία της ζήτησε την άρση της κράτησης τους με την προϋπόθεση ότι δεν κρατούνται για άλλο λόγο.

Στη συνέχεια εκδόθηκε απόφαση του διευθυντή αλλοδαπών, η οποία αναφέρει ότι μετά την προσγείωση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, διατάχθηκε η κράτηση των οκτώ για διάστημα 3 μηνών, το οποίο μπορεί να παρατείνεται ανά τρίμηνο, έως την έκδοση οριστικής απόφασης επί του αιτήματος χορήγησης διεθνούς προστασίας που εκκρεμεί στην 5ή Ανεξάρτητη Επιτροπή Προσφυγών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στη Λέσβο: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 36χρονης γιατρού – «Αυτό που συνέβη είναι μία στο εκατομμύριο, παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση»
Συγκινεί ασθενής της 36χρονης γιατρού - «Η Μάγδα μου έσωσε τη ζωή. Την ευχαρίστησα και μου χαμογέλασε, δεν μου είπε τίποτα άλλο»
Η 36χρονη γιατρός στη Λέσβο
«Αγαπούσε "τη βίλα της" και είχε παράπονα από τον ενοικιαστή» λέει η σπιτονοικοκυρά της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Η σπιτονοικοκυρά της 45χρονης αποκάλυψε ότι το θύμα είχε προβλήματα και παράπονα από τον ενοικιαστή της, ενώ πολλές φορές της είχε πει ότι θέλει να τον διώξει από το σπίτι της
Ο Σκοπιανός δολοφόνος και η Σταυρούλα Λεβεντάκη