Ελλάδα

Κρέστενα: Ανήλικη κατήγγειλε φίλο του πατέρα της για απόπειρα βιασμού – Στον εισαγγελέα ο 51χρονος

Ένα 13χρονο κορίτσι στα Κρέστενα Ηλείας κατήγγειλε πως ένας άνδρας 51 ετών προσπάθησε να τη βιάσει. Ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, είναι συνάδελφος και φίλος του πατέρα της μικρής.

Μετά την καταγγελία για απόπειρα βιασμού της ανήλικης στα Κρέστενα Ηλείας, ο 51χρονος συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα.

Η 13χρονη αποκάλυψε στον πατέρα της πως ένας συνάδελφος και φίλος του επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Αμέσως πατέρας και κόρη – σημειώνει το patrisnews – πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Κρεστένων και έκαναν επώνυμη καταγγελία σε βάρος του 51χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Παρότι κλινήρης με πυρετό έδωσε συμβουλές» - Η εξήγηση της παιδιάτρου για το περιστατικό με το βρέφος στη Ζάκυνθο
«Την ημέρα εκείνη ήταν κλινήρης και υπέφερε από σοβαρά συμπτώματα λοίμωξης, συγκεκριμένα ήταν εμπύρετη, είχε έντονη ημικρανία και διαδοχικούς εμετούς» αναφέρει ο δικηγόρος της παιδιάτρου
Η παιδίατρος στην Ζάκυνθο
Πολεμική Αεροπορία: Οι εντάσεις Ιράν – ΗΠΑ αλλάζουν τον επιχειρησιακό σχεδιασμό για τις ασκήσεις «Ηνίοχος» και «Red Flag»
Αν αξιοποιηθεί σωστά η συγκυρία για τον «Ηνίοχο» μπορεί να λειτουργήσει θετικά ως δοκιμών εθνικών σχεδίων με αυστηρή αξιολόγηση και με σενάρια στα ελληνικά επιχειρησιακά δεδομένα
Σχηματισμός αεροσκαφών στην άσκηση «Ηνίοχος 2025»