Ελλάδα

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες με διαφορά ωρών σε Ρέθυμνο και Χανιά

Σοκ έχουν προκαλέσει οι δύο αυτοκτονίες που σημειώθηκαν στην Κρήτη μέσα σε λίγες ώρες. 

Χτες Τετάρτη (27.03.2024) σημειώθηκαν 2 αυτοκτονίες στο νησί της Κρήτης. Οι αυτόχειρες ήταν 56 και 84 ετών οι οποίοι άφησαν την τελευταία τους πνοή με διαφορά λίγων ωρών!

Στο Μπαλί Ρεθύμνου ένας 56χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του με τη χρήση πιστολιού. Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρήκαν οι οικείοι του που αδυνατούσαν να του παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια.

Λίγες ώρες μετά σε χωριό του Κισσάμου Χανίων, ένας 84χρονος κατανάλωσε φυτοφάρμακο και κατέληξε  στο γκαράζ του σπιτού του.  Τον νεκρό ηλικιωμένο εντόπισε ο γιος του.

Τα τραγικά συμβάντα έρχονται να επιβεβαιώσουν την θλιβερή πρωτιά της Κρήτης σε αυτοκτονίες σε πανελλαδικό επίπεδο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απολογείται ο 58χρονος Πολωνός που συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Ο Πολωνός αρνείται τις κατηγορίες ενώ έχει κατασχεθεί το κινητό, όπου εντοπίστηκαν φωτογραφίες πολεμικών πλοίων, καθώς και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες θα εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Ο 58χρονος Πολωνός
Πιέσεις για παράταση του προγράμματος «Προλαμβάνω» από γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
Το πρόγραμμα θεωρείται ζωτικής σημασίας για να εφαρμόζεται η απρόσκοπτη πρόσβαση του πληθυσμού σε προληπτικούς ελέγχους στο διηνεκές, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο τα θεμέλια του υγειονομικού συστήματος
Πηγή φώτο: iStock