Ελλάδα

Κρήτη: Εξιτήριο για τον 35χρονο μετά τις δύο θρομβώσεις – Θα διεκδικήσει αποζημίωση

Τελείωσε η περιπέτεια για τον Αλέξανδρο Μεταξάκη από την Κρήτη, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά τα χειρουργεία στα οποία υπεβλήθη λόγω θρομβώσεων ύστερα από τον εμβολιασμό του με AstraZeneca.

Ο 35χρονος Κρητικός, που εμφάνισε δύο θρομβώσεις οι οποίες οφείλονται αποδεδειγμένα στο AstraZeneca, μέσα σε λίγες ημέρες, βγήκε από το νοσοκομείο υγιής και ανακουφισμένος.

«Έχω επιστρέψει στο σπίτι μου σώος και αβλαβής», λέει μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, τονίζοντας ότι θα διεκδικήσει αποζημίωση για την περιπέτεια στην οποία μπήκε.

«Θα διεκδικήσω αποζημίωση. Ήταν δύσκολα, ψυχοφθόρα όλα αυτά που βίωσα τις τελευταίες 10 μέρες. Έχω μιλήσει με δικηγόρους».

Ο κ. Μεταξάκης σημειώνει ότι προσπαθεί να αναρρώσει πλήρως. «Σιγά σιγά θα επανέλθω στην καθημερινότητα, είναι σίγουρα χρονοβόρα διαδικασία», είπε και ευχήθηκε περαστικά στις δύο γυναίκες που νοσηλεύονται στην Κρήτη με παρενέργειες των εμβολίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κτηνοτρόφοι προχώρησαν σε πολύωρο μπλόκο στο λιμάνι της Λέσβου - Αντιδράσεις για τα μέτρα καραντίνας για τον αφθώδη πυρετό
Η εξέλιξη αυτή συνδέεται άμεσα με την αναστολή λειτουργίας των τυροκομείων, αλλά και με την απουσία οργανωμένης εναλλακτικής για τη διάθεση της παραγωγής
Διαμαρτυρία πραγματοποιούν οι κτηνοτρόφοι της Λέσβου στη πόλη της Μυτιλήνης. Έχουν αποκλείσει το λιμάνι της Μυτιλήνης με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιβιβαστούν στο καράβι για Πειραιά, καθώς και 1000 περίπου τουρίστες από Τουρκία