Ελλάδα

Κρήτη: Μετέφεραν στρώμα στην οροφή αυτοκινήτου και το κρατούσαν με τα χέρια τους

Αρκετοί οδηγοί κατέγραφαν με τα κινητά τους το περιστατικό

Σοκ προκαλεί περιστατικό με στρώμα πάνω σε αυτοκίνητο που καταγράφηκε στον ΒΟΑΚ στο ύψος της Αγίας Μαρίνας, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πρωταγωνιστής, ένας οδηγός αυτοκινήτου – που κινούνταν στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης- που μετέφερε στρώμα στην οροφή του αυτοκινήτου του, με «μέσο ασφάλισης» τα χέρια των συνεπιβατών του και ένα λεπτό σχοινί.

Όπως σημειώνει το cretapost.gr, το στρώμα ήταν απλά ακουμπισμένο στην οροφή και οι επιβάτες, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού, το κρατούσαν με τα χέρια τους, τα οποία προεξείχαν από τα παράθυρα, εγείροντας σοβαρό κίνδυνο για την ασφάλεια των οχημάτων που ακολουθούσαν.

Η εικόνα που αντίκρισαν οι υπόλοιποι οδηγοί ήταν τουλάχιστον σοκαριστική.

kriti

Πολλοί από αυτούς δεν πίστευαν στα μάτια τους, με αρκετούς να καταγράφουν το περιστατικό με τα κινητά τους τηλέφωνα, σχολιάζοντας την επικίνδυνη και ανεύθυνη αυτή ενέργεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Υπάρχουν στοιχεία ότι η μητέρα του Παναγιωτάκη ευθύνεται για τον θάνατό του» λέει ο δικηγόρος της Μουρτζούκου - «Η Ειρήνη βιάστηκε στο σώμα και στην ψυχή»
Η Ειρήνη Μουρτζούκου στο απολογητικό της υπόμνημα το πρωί της Κυριακής, έριξε ξεκάθαρα την ευθύνη στην φίλη της Πόπη, για το θάνατο του μικρού αγοριού
Η Ειρήνη Μουρτζούκου 4