Ελλάδα

Κρήτη: Πώς 15χρονη έστειλε στη φυλακή τον βίαιο πατέρα της – Η καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο 41χρονος ξεσπούσε στην 34χρονη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά τους

Στην «αγκαλιά» ειδικών γιατρών και ψυχολόγων βρίσκεται η 15χρονη- μέλος μιας πολύτεκνης οικογένειας στην Κρήτη– η οποία κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία τον πατέρα της.

Η οικογένεια ζει σε χωριό του δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο Κρήτης, εκεί όπου ο ένας 41χρονος φέρεται, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» η 15χρονη κόρη του, είχε βίαια ξεσπάσματα κατά της 34χρονης συζύγου του και των τεσσάρων παιδιών τους.

Οι φωνές και η βία είχαν γίνει καθεστώς σε αυτό το σπίτι με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά. Αυτή τη φορά όμως ήταν η 15χρονη κόρη, το δεύτερο παιδί της οικογένειας, που αποφάσισε να κάνει κάτι, να αντιδράσει. 

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», με σημερινή ανακοίνωσή του, επισημαίνει τις λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης: Ο οργανισμός ενημερώνει για τις ενέργειες στις οποίες προχώρησε η 15χρονη, προτρέποντας κι άλλα παιδιά να κάνουν το ίδιο εφόσον αντιληφθούν επικίνδυνες συμπεριφορές από τους γονείς τους.

Το «Χαμόγελο» σημειώνει πως «στις 5 Οκτωβρίου 2025 έλαβε κλήση στην Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 από 15χρονη, η οποία ανάφερε σοβαρά προβλήματα στην οικογένειά της. Στις 6 Οκτωβρίου 2025, η 15χρονη κάλεσε στην Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 ξανά, ζητώντας να ενημερωθούν και οι Αστυνομικές Αρχές.

Η 15χρονη, συνοδεία κοινωνικού λειτουργού του Οργανισμού, προσήλθε στο αρμόδιο Τμήμα Ανηλίκων και κατέθεσε με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Κατόπιν αυτών των ενεργειών, από το «Χαμόγελο» ενημερώνουν πως με εισαγγελική εντολή, η 15χρονη βρίσκεται σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι και εθελοντές του Οργανισμού βρίσκονται σταθερά μαζί της.

Η 34χρονη σύζυγος επιβεβαίωσε τα βίαια ξεσπάσματα του 41χρονου, ο οποίος και συνελήφθη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έδρασαν ύπουλα, πρέπει να ντρέπονται» λένε οι δύο αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας για τα βανδαλισμένα τρακτέρ τους
Η ζημιά είναι μεγάλη αναφέρουν οι αγρότες τονίζοντας ότι θα κινηθούν νομικά και παράλληλα ζητούν να ανοίξουν οι κάμερες που βρίσκονται στον αυτοκινητόδρομο για να αποκαλυφθούν οι δράστες του βανδαλισμού
Σκασμένα λάστιχα τρακτέρ