Ελλάδα

Κρήτη: Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ 5χρονο παιδί – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Λασίθι

οι γιατροί διαπίστωσαν πως το παιδάκι είχε σοβαρές κακώσεις και κατάγματα και έκριναν την άμεση μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ όπου και διασωληνώθηκε
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται μετά από τροχαίο ατύχημα στο Λασίθι ένα παιδί πέντε ετών.

Ολα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής (28.09.2025) όταν – κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες – το 5χρονο παιδί παρασύρθηκε από αυτοκίνητο σε κεντρική περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι σύμφωνα με το cretapost. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως έφερε σοβαρές κακώσεις και κατάγματα και έκριναν την άμεση μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Το άτυχο παιδί διασωληνώθηκε και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του νοσοκομείου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρήνος στην κηδεία της Σταυρούλας Λεβεντάκη που δολοφονήθηκε από τον ενοικιαστή της στα Χανιά – Δικαιοσύνη ζητούν οι συγγενείς
Η Σταυρούλα Λεβεντάκη μαρτύρησε στα χέρια του δολοφόνου της μέσα στο σπίτι που του νοίκιασε - Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από τις 30 Μαϊου, όμως το έγκλημα εξιχνιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
Σταυρούλα Λεβεντάκη: Θρήνος στην κηδεία της στο Βαρύπετρο Χανίων – Δικαιοσύνη ζητούν οι συγγενείς