Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κρούσματα κορονοϊού στο 2ο Λύκειο Καισαριανής: Ο δήμος αναλαμβάνει τα έξοδα των τεστ

Κρούσματα κορονοϊού στο 2ο Λύκειο Καισαριανής: Ο δήμος αναλαμβάνει τα έξοδα των τεστ
Φωτογραφία αρχείου

Μπορεί το 2ο Λύκειο Καισαριανής να σφραγίστηκε χθες, εξαιτίας των δυο κρουσμάτων κορονοϊού που εντοπίστηκαν μέσα σε λίγα 24ωρα μεταξύ ενός καθηγητή και της διευθύντριας του σχολείου, όμως το γεγονός πως κανένας καθηγητής δεν έχει κληθεί μέχρι στιγμής να περάσει από τη διαδικασία του τεστ covid 19 σκορπά ανησυχία.

Για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρει στο newsit.gr ο δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος, με έξοδα του δήμου θα πραγματοποιηθούν τεστ και στους υπόλοιπους καθηγητές του σχολείου, το οποίο μοιράζεται το ίδιο προαύλιο με το 1ο Λύκειο Καισαριανής.

Click4more: Καισαριανή: Αλαλούμ με τον χειρισμό των κρουσμάτων στο 2ο Λύκειο! Ανάστατοι οι γονείς

“Τα σχολεία ουσιαστικά είναι δύο και μοιράζονται το ίδιο προαύλιο.Γι’ αυτό οι γονείς του 1ου Λυκείου αντέδρασαν με την ανακοίνωση του κλεισίματος μόνο του 2ου και έχουν δίκιο. Το σχολείο έκλεισε και θα ανοίξει ξανά στις 27 Σεπτεμβρίου, αυτό είπαν κι αυτό έγινε. Για τους υπόλοιπους καθηγητές και για το αν πρέπει να κάνουν κι εκείνοι το τεστ, ώστε να είμαστε σίγουροι, κανένας δεν είπε τίποτα. Για τον λόγο αυτό ο δήμος θα βάλει σε εφαρμογή αυτό το οποίο εδώ και μέρες είχε σκεφτεί να κάνει με δικά του έξοδα. Έχω επικοινωνήσει με τον σύλλογο των καθηγητών και με ιατρικούς φορείς, ώστε να γίνουν όλα τα απαραίτητα τεστ. Μόνο έτσι θα ξέρουμε αν υπάρχουν κι άλλοι θετικοί ή όχι”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις