Ελλάδα

«Ξαφνικά υπάρχει μία καινούργια ζωή» συγκλονίζει η μητέρα του 18χρονου Μάριου που έκανε μεταμόσχευση ήπατος στην Ιταλία

Η κ. Βέρρη ευχήθηκε αυτή η περιπέτεια να ήταν το τελευταίο δύσκολο κεφάλαιο στη ζωή του γιου της και να μπορέσει από εδώ και πέρα να ζήσει τη νέα ζωή που του χαρίστηκε, στο έπακρο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μήνυμα ελπίδας στέλνει η μητέρα του 18χρονου Μάριου, ο οποίος υποβλήθηκε με επιτυχία σε μεταμόσχευση ήπατος στο Τορίνο της Ιταλίας. Η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει σταθερή βελτίωση, φέρνοντας πάλι το χαμόγελο στην οικογένειά του.

Λίγα 24ωρα μετά την επιτυχημένη μεταμόσχευση ήπατος, ο 18χρονος Μάριος έχει πλέον βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου του Τορίνο, αφήνοντας πίσω τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Τη δύσκολη διαδρομή, αλλά και τη χαρά που συνοδεύει αυτή τη νέα αρχή περιέγραψε η μητέρα του, Εύη Βέρρη, μιλώντας στον Alpha το βράδυ της Δευτέρας (22.12.2025).

Όπως είπε, η οικογένεια νιώθει πως ξαφνικά απέκτησε ξανά ελπίδα και ζωή, τονίζοντας ότι: Η επιτυχία της μεταμόσχευσης οφείλεται τόσο στους Ιταλούς γιατρούς όσο και στη δύναμη των προσευχών και της στήριξης του κόσμου.

Ο ίδιος ο Μάριος, με χιούμορ και αισιοδοξία, ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι του και στην καθημερινότητά του, να μπει ξανά στο δωμάτιό του και να κάνει όσα έκανε πριν από τη δοκιμασία. Όπως ανέφερε η μητέρα του, ακόμα και μέσα στη δυσκολία, δεν έχασαν τη δύναμη να χαμογελούν.

«Ξαφνικά υπάρχει μία καινούργια ζωή. Ξαφνικά έχουμε την ελπίδα. Ξέρουμε ότι θα πάμε καλά. Νιώθουμε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Είμαι χαρούμενη που έχω τον Μάριο και που τα πράγματα πάνε καλά. Μας έδωσαν ελπίδα, μας έδωσαν μια νέα ζωή οι Ιταλοί. Και μας έδωσαν μια νέα ζωή οι προσευχές μας και ο κόσμος», δήλωσε η Εύη Βέρρη.

«Θέλω να γυρίσω σπίτι μου, να μπω στο δωμάτιό μου και να κάνω τα πράγματα που έκανα πριν. Του είπα πως ”φάγαμε τον γάιδαρο και έμεινε η ουρά” και μου απάντησε η ουρά δεν τρώγεται», είπε χαρακτηριστικά.

 

Κλείνοντας, η κ. Βέρρη ευχήθηκε αυτή η περιπέτεια να ήταν το τελευταίο δύσκολο κεφάλαιο στη ζωή του γιου της και να μπορέσει από εδώ και πέρα να ζήσει τη νέα ζωή που του χαρίστηκε, στο έπακρο, με υγεία και χαρά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Την έσπρωξα και έπεσε κάτω, μπορεί η γυναίκα μου να τη χαστούκισε» λέει ο πατέρας της 4χρονης που μηνύθηκε από τη νηπιαγωγό στα Άνω Λιόσια
«Το παιδί τώρα το είχαμε πάει στο νοσοκομείο - Την παρακολουθεί ένας ψυχολόγος γιατί έχει πάθει ψυχολογικό τραύμα», πρόσθεσε
Η διευθύντρια στα Άνω Λιόσια 10
Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 40χρονος που παρακολουθούσε νεαρές γυναίκες και βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με ανήλικους στο κινητό του
Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ότι παρακολουθούσε μία γυναίκα - Τι ισχυρίστηκε για τις άλλες δύο και τα αρχεία που εντοπίστηκαν
Ο 40χρονος
Η Αφροδίτη Νέστορα επισκέφτηκε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη: «Είμαι περήφανη για τους αστυνομικούς που έχουμε»
Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσα σε 11 ημέρες συνέλαβαν τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης που στοίχισε τη ζωή της μητέρας της
Αφροδίτη Νέστορα και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Μαρτυρία σοκ από καρκινοπαθή για την κλινική με τις παράνομες χημειοθεραπείες στη Θεσσαλονίκη - «Μου ζητούσε 12.000 ευρώ»
«Να πληρώνω την κλινική, το δωμάτιο και τον ίδιο - Μου ζήτησαν να εξουσιοδοτήσω άγνωστο για να πάρει στο όνομά μου δωρεάν φάρμακα» είπε η Αθανασία Ιωαννίδου στο newsit.gr
Η κλινική που σφραγίστηκε στη Θεσσαλονίκη
5
«Δεν της βρέθηκε κανένα παθολογικό εύρημα και δεν νοσηλεύτηκε» λέει ο Γιαννάκος για την νηπιαγωγό στα Άνω Λιόσια που φέρεται να δέχτηκε επίθεση από γονείς
«Φώναζε στα παιδιά χωρίς λόγο, όλες τις εβδομάδες - Δεν είναι πρώτη φορά αυτό, είναι η δεύτερη», λέει μαθητής που είδε τη διευθύντρια να φωνάζει στα παιδιά
Η διευθύντρια στα Άνω Λιόσια
5