Δευτέρα, 26 Φεβ.
17oC Αθήνα

Ξέσπασε ο Τσατραφύλλιας για την κακοκαιρία Avgi: Δεν μπορεί ο κλάδος μας να γίνεται σάκος του μποξ

Ξέσπασε ο Τσατραφύλλιας για την κακοκαιρία Avgi: Δεν μπορεί ο κλάδος μας να γίνεται σάκος του μποξ
eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας άστραψε και βρόντηξε αναφορικά με την κριτική που δέχεται ο κλάδος αναφορικά με την κακοκαιρία Avgi, που τελικά δεν προκάλεσε έντονες χιονοπτώσεις στην Αττική.

Η κακοκαιρία Avgia πέρασε από τη χώρα όμως τελικά οι χιονοπτώσεις που ανέμεναν οι μετεωρολόγοι δεν ήρθαν ποτέ στην Αττική, με αποτέλεσμα να δέχονται κριτική στα social media και ο Γιώργος Τσατραφύλλιας να απαντά πως δεν μπορεί ο κλάδος να γίνεται σάκος του μποξ για κάθε αστοχία στην πρόβλεψη.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλιας είναι η ακόλουθη: Καλημέρα!Συνάδελφοι βγείτε μπροστά και εξηγείστε στο κόσμο ότι στα πλαίσια της αριθμητικής πρόγνωσης οι αστοχίες δεν μπορεί να αποφευχθούν.Δεν μπορεί ο κλάδος μας να γίνεται σάκος του box κάθε φορά που δεν το έστρωσε 200 μέτρα πιο κάτω που χιόνισε κιόλας (τόσα ήταν στην Αττική).

Πρέπει να λέμε την αλήθεια στον κόσμο και να τον κοιτάμε στα μάτια.Αντί να αναλωνόμαστε για το ποιος έπεσε πιο πολύ μέσα, πάμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε από την πολιτεία περισσότερα μέσα για να μπορούμε να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Ενημερώστε τον κόσμο για τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν σε επίγειους σταθμούς και μετεωρολογικά ραντάρ.Ενημερώστε τον κόσμο ότι δεν παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις για το κλείσιμο των σχολείων,των δρόμων και των καταστημάτων.Μιλήστε με την αλήθεια σας.

Σε όλο τον κόσμο η επιστήμη της Μετεωρολογίας καλείται να δαμάσει το χάος!Το ζητούμενο είναι να γίνονται αστοχίες για κάτι που δεν ήρθε και όχι για κάτι που ήρθε και μιας έπιασε απροετοίμαστους.

Σε ένα περιβάλλον που τα ακραία καιρικά φαινόμενα εμφανίζονται όλο και πιο συχνά μόνο η συνεργασία, η αλήθεια, η εκπαίδευση και τα κατάλληλα μέσα θα θωρακίσουν περισσότερο την κοινωνία μας».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις