Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ξυλοδαρμός 16χρονης στου Ζωγράφου: Σοβαρή καταγγελία – Μπροστά στο περιστατικό ήταν καθηγητής

Ξυλοδαρμός 16χρονης στου Ζωγράφου: Σοβαρή καταγγελία – Μπροστά στο περιστατικό ήταν καθηγητής

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση ξυλοδαρμού μιας 16χρονης μαθήτριας μέσα στο σχολείο της, στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Ζωγράφου πριν από περίπου δέκα ημέρες. Υπενθυμίζεται, πως η έφηβη δέχτηκε επίθεση από έξι συμμαθήτριές της μέσα στις τουαλέτες του σχολείου για ένα θρανίο.

Συμμαθήτριες της 16χρονης μίλησαν στο newsit.gr αποκαλύπτοντας πως μπροστά στο περιστατικό βρισκόταν και καθηγητής. Μάλιστα, οι μαθήτριες προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τον ξυλοδαρμό μιας ανήλικης κοπέλας μέσα στο σχολείο της στου Ζωγράφου υποστήριξαν πως «δεν ήταν 6 εναντίον ενός κοριτσιού. Μία ήταν που επιτέθηκε όντως στην κοπέλα για την θέση στην τάξη».

Συνέχισαν υποστηρίζοντας πως «οι υπόλοιπες κοπέλες ήταν εκεί για την φοβίσουν…». Σε αυτό το σημείο, οι συμμαθήτριές της αποκάλυψαν στο newsit.gr πως στο σημείο βρισκόταν και καθηγητής: «Ήταν και καθηγητής μέσα και προσπαθούσε να τις χωρίσει».

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς δεν είχαν ενημέρωση από το σχολείο, ενώ αντιλήφθηκαν το περιστατικό έπειτα από μέρες, όταν η 16χρονη αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο εξαιτίας πόνων στο ένα μάτι της.

Οι εργαζόμενοι του σχολείου, μιλώντας στο newsit.gr, καταγγέλλουν ότι «τσακώνονται συνέχεια. Ειδικά τα κορίτσια. Ζηλεύουν το ένα το άλλο, ειδικά σε αυτές τις ηλικίες. Οι εντάσεις μεταξύ των παιδιών είναι συνήθη φαινόμενα» και συνεχίζουν λέγοντας πως «πιο πολύ εμείς τρώμε bullying από τα παιδιά. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα».

Η οικογένεια του θύματος έχει καταγγείλει το συμβάν στο τμήμα Ασφαλείας Ζωγράφου το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση, ενώ αναμένεται να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον της συμμαθήτριάς της.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις