Ελλάδα

Ξυλοδαρμός εφοριακού: Τι λέει ο υπάλληλος που δέχθηκε επίθεση από πολίτη

«Πάντα προσπαθούσα να λειτουργώ με τρόπο που ηρεμεί τον αγανακτισμένο πολίτη. Δεν περίμενα ποτέ πως κάποιος θα χειροδικούσε εις βάρος μου» δήλωσε στον ALPHA ο υπάλληλος της ΙΒ ΔΟΥ Αθηνών που ξυλοκοπήθηκε άγρια από πολίτη που δεν δικαιούταν φορολογική ενημερότητα.

Ο εφοριακός διακομίστηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας με κάταγμα στο πόδι και μώλωπες στο υπόλοιπο σώμα. Όπως περιγράφει ο πρόεδρος Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων, Διονύσης Γεωργιόπουλος, ο υπάλληλος της εφορίας «μπήκε μπροστά» όταν ο πολίτης επιτέθηκε φραστικά σε μία συνάδελφό του.

Στην αρχή, ο πολίτης τον έβρισε χυδαία και στη συνέχεια τον χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές.

Δείτε το ρεπορτάζ του ALPHA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα: Οι «εξηγήσεις» του ιδιοκτήτη που τον στέλνουν στη φυλακή και το πόρισμα - «φωτιά» για τις εγκληματικές παραλείψεις
Αν και ο ίδιος προσπαθεί να ρίξει το «μπαλάκι» των ευθυνών σε άλλους, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν είναι εκείνος που πρέπει να πάρει το δρόμο για τη φυλακή
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ 29
Ένωση δικαστών και εισαγγελέων: Πολιτική τυμβωρυχία και άκρατος καιροσκοπισμός πάνω στη δίκη για τα Τέμπη
«Θα παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και θα τοποθετούμαστε για να εξηγούμε στον λαό τις διαδικασίες και να ξεσκεπάζουμε έγκαιρα κάθε απόπειρα υπονόμευσης της δίκης»
Στιγμιότυπο από την τραγωδία στα Τέμπη
«Δεν καταφέραμε να σώσουμε τα δύο νέα παιδιά» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για το δυστύχημα των εργατών στη Βάρη
Ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε ότι οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ασκληπιείου Βούλας, «άσφυγμοι και απνοϊκοί με αναφερόμενη ηλεκτροπληξία»
κρεβάτια νοσοκομείου