Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ξυλοδαρμός στο Μετρό: Τι λένε οι γονείς των δύο ανηλίκων (vid)

Ξυλοδαρμός στο Μετρό: Τι λένε οι γονείς των δύο ανηλίκων (vid)
Φωτογραφία video grab

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεσης της άγριας επίθεσης που δέχθηκε σταθμάρχης του μετρό από δύο ανήλικα αδέλφια. Στην ταυτοποίηση των δύο παιδιών, 15 και 17 ετών, από το Περιστέρι οδήγησε οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας ειδικός φρουρός. Για το περιστατικό μίλησαν για πρώτη φορά στο Tlive οι γονείς των δύο αγοριών. 

Υπενθυμίζεται ότι ο ειδικός φρουρός της ΕΛΑΣ που τέθηκε σε διαθεσιμότητα και κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και παράβαση καθήκοντος, όχι μόνο γνώριζε ότι τα δύο αδέρφια ήταν αυτά που χτύπησαν τον 53χρονο άνδρα στην αποβάθρα της Ομόνοιας, αλλά έδινε και εντολές – «συμβουλές» στην μητέρα των δραστών για να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους.

Click4more: Ξυλοδαρμός στο Μετρό: Οι διάλογοι που καίνε τον ειδικό φρουρό

Μιλώντας για το περιστατικό στο Tlive ο πατέρας των δύο παιδιών αρνήθηκε ότι εμπλέκονταν σε συμμορίες. «Τα παιδιά μου εγώ τα ξέρω. Τα ξέρει όλη η περιοχή που μένουμε, έχουμε πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους, γείτονες. Μας ξέρουν και οι πέτρες» σημειώνει. 

«Τα παιδιά δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, ούτε αυτά που ακούω ότι λένε διάφορα έλος πάντων. Ούτε αρνητικά, να τους πάρουν αποτυπώματα, ούτε τίποτα» προσθέτει, σημειώνοντας «εγώ τα ρώτησα για αυτό».

«Τα παιδιά μου είναι διαμάντια. Τώρα πως έγινε αυτό τι να σας πω. Ήταν η κακιά στιγμή; Αυτό. Πάλι καλά πραγματικά δηλαδή που είναι καλά ο άνθρωπος. Τώρα του ανθρώπου… Δεν τον έχω δει από κοντά, θα του το πω εννοείται» δήλωσε στο Tlive. Και πρόσθεσε: «Κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση του. Η Ελληνική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της ό,τι είναι να κάνει δεν είπαμε ότι ήταν σωστό αυτό που κάνανε». 

Από την πλευρά της η μητέρα των δύο ανηλίκων σημείωσε ότι «Ό,τι έγινε, έγινε. Σημασία έχει να είναι καλά ο άνθρωπος. Αυτό που μας ενδιέφερε αρχικά είναι να δούμε ότι ο άνθρωπος είναι καλά στην υγεία του. Ό,τι έγινε, έγινε τώρα και δεν μπορεί δυστυχώς να αλλάξει». Και προσθέτει: «Σημασία έχει να φανεί η αλήθεια τώρα».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις