Ελλάδα

Κτηματολόγιο: Παράταση προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων

Παράταση προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων για το Κτηματολόγιο σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Νήσων και Δυτικής Αττικής.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παράταση έως και την 31η Ιανουαρίου 2020 δίνεται με απόφαση του υφυπ. ΠΕΝ, Δ. Οικονόμου, στην υποβολή των δηλώσεων (του άρθρου 2 του ν. 2308/1995) για το Εθνικό Κτηματολόγιο, για τους κατοίκους της ημεδαπής και της αλλοδαπής, σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Νήσων και Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων Αττικής, περιλαμβάνονται οι περιοχές που ανήκουν στους καλλικρατικούς δήμους: Κυθήρων (προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ: Αντικυθήρων, Αρωνιάδικων, Καραβά, Καρβουνάδων, Κοντολιάνικων, Κυθήρων, Λιβαδίου, Λογοθετιάνικων, Μητάτων, Μυλοποτάμου, Μυρτιδίων, Ποταμού, Φρατσίων, Φριγκιλιάνικων), Μεθάνων (προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ: Κουνουπίτσης, Κυψέλης Μεθάνων, Λουτροπόλεως Μεθάνων, Μεγαλοχωρίου), Τροιζήνος (προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ: ‘Ανω Φαναρίου, Γαλατά, Δρυόπης, Καρατζά, Τακτικουπόλεως, Τροιζήνος), Πόρου, Σπετσών, Ύδρας, Αγκιστρίου.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, η απόφαση αφορά τις περιοχές που ανήκουν στους καλλικρατικούς δήμους: Μάνδρας-Ειδυλλίας (προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ: Βιλλίων, Ερυθρών).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολοφονία στο Ηράκλειο: Το αυτοκίνητο του νεκρού γιου, οι καταγγελίες για ηθική αυτουργία της μητέρας και η κατάθεσή της για το «ακάθαρτο πνεύμα»
«Τα παιδιά ήταν φίλοι. Το αμάξι ήταν του γιου του. Εκείνος του το είχε δώσει», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της γυναίκα που γνώριζε τον Νικήτα
Δολοφονία στην Αμμουδάρα
«Το μόνο που έβλεπα ήταν ο φονιάς του γιου μου»: Τι είπε στην απολογία του ο 54χρονος που σκότωσε τον Νικήτα
«Του φώναζα "σήκω" και δεν μου απαντούσε, φτάσαμε στο νοσοκομείο και τον κατέβασαν σκεπασμένο, εκεί κατάλαβα ότι τελείωσαν όλα» λέει και συγκλονίζει η αδερφή του δολοφονημένου Νικήτα
Ο 54χρονος και η 56χρονη που κρίθηκαν προφυλακιστέοι για την δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Αμμουδάρα
11