Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης έως τις 18 Μαρτίου

Μετ’ εμποδίων η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης για πέντε ημέρες από τη Δευτέρα (14.03.2022). Ο λόγος είναι προγραμματισμένες εργασίες στο ύψος της Πιερίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων που σχεδιάζουν να κινηθούν στην εθνική οδό  Αθηνών – Θεσσαλονίκης θα διεξάγεται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Κατερίνης – Θεσσαλονίκης. Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης τίθενται σε ισχύ, λόγω εκτέλεσης εργασιών στην Πιερία.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα, στις 7 το πρωί έως την Παρασκευή, 18 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από τον Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (438 χιλιόμετρο), έως τον Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (434 χιλιόμετρο).

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και καταιγίδες σε διάφορες περιοχές – Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά
Η θερμοκρασία θα φθάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 12 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 13 με 16, στα δυτικά τους15 με 17 και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 28
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων