Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης την Τρίτη (12/4) λόγω άσκησης ετοιμότητας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης την Τρίτη (12/4) λόγω άσκησης ετοιμότητας
ΦΩΤΟ Αρχείου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η Νέα Οδός στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων την Τρίτη (12.04.2022). Ο λόγος είναι η εκτέλεση άσκησης ετοιμότητας.

Όπως ενημέρωσε η Νέα Οδός τους οδηγούς, την Τρίτη 12 Απριλίου θα πραγματοποιήσει άσκηση ετοιμότητας πλήρους κλίμακας, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα μέσα στη σήραγγα Κνημίδος (παράκαμψη Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας).

Στόχος της άσκησης ετοιμότητας είναι «η διαρκής βελτίωση των παρεχόμενων
υπηρεσιών με γνώμονα το μέγιστο δυνατό επίπεδο οδικής ασφάλειας. Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή στελεχών της εταιρίας μας, της τροχαίας
αυτοκινητοδρόμων, του ΕΚΑΒ, και της πυροσβεστικής υπηρεσίας».

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της άσκησης και πιο συγκεκριμένα από τις 07:30 έως τις 18:30, θα διακοπεί πλήρως ο αποκλεισμός του τμήματος μεταξύ Αγίου
Κωνσταντίνου και Δυτικού Ημικόμβου Καμένων Βούρλων και στα δύο ρεύματα
κυκλοφορίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πώς θα κινηθούν οι οδηγοί

Τις παραπάνω ώρες (07:30 έως τις 18:30), οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω του Περιφερειακού Αγίου Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω του Περιφερειακού Αγίου Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επιστρέφουν πάλι στον αυτοκινητόδρομο.

Τέλος επισημαίνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης της άσκησης, η
κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προκαθορισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός διαβεβαιώνει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

«Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις