Δευτέρα, 15 Απρ.
19oC Αθήνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Ελευσίνας – Θήβας από τις 26 Φεβρουαρίου λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Ελευσίνας – Θήβας από τις 26 Φεβρουαρίου λόγω εργασιών
Eurokinissi (αρχείο)

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εθνικής Οδού Ελευσίνας – Θήβας, περιοχής Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας θα τεθούν σε ισχύ από τις 26 Φεβρουαρίου. Ο λόγος είναι η εκτέλεση εργασιών εγκατάστασης καλωδίων υπερυψηλής τάσης.

Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (23.02.2024), προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Ε.Ο. Ελευσίνας – Θήβας, περιοχής Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, θα ισχύσουν από τις 26 Φεβρουαρίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης καλωδίων υπερυψηλής τάσης στα πλαίσια του Έργου Ηλεκτρικής Διασύνδεσης Κρήτης – Αττικής.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

ΦΑΣΗ Α΄

Αποκλεισμός τμήματος της διατομής της Ε.Ο. Ελευσίνας – Θήβας ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, μετά από την διασταύρωση αυτής με τις οδούς Κίμωνος (παρακαμπτήρια της Ν.Ε.Ο.Α.Κ.) και Μεγ. Αλεξάνδρου και για μήκος 50 μ. περίπου, από την 08:00΄ώρα της 26-2-2024 έως την 18:00΄ώρα της 11-3-2024, καθ’όλο το 24ωρο.
Η κυκλοφορία των οχημάτων της Ε.Ο. Ελευσίνας – Θήβας θα διεξάγεται σε τμήμα της διατομής της κατεύθυνσης προς Μάνδρα, που θα διαμορφωθεί ώστε να εξυπηρετεί και τις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

ΦΑΣΗ Β΄

Αποκλεισμός τμήματος της διατομής της Ε.Ο. Ελευσίνας – Θήβας ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, πριν από την διασταύρωση αυτής με τις οδούς Κίμωνος και Μεγ. Αλεξάνδρου καθώς και τμήματος της διατομής (νότιο τμήμα) της οδού Κίμωνος. από την 08:00΄ώρα της 12-3-2024 έως την 18:00΄ ώρα της 24-3-2024, καθ’ όλο το 24ωρο.
Η κυκλοφορία των οχημάτων της Ε.Ο. Ελευσίνας – Θήβας θα διεξάγεται σε τμήμα της διατομής της κατεύθυνσης προς Ελευσίνα που θα διαμορφωθεί ώστε να εξυπηρετεί και τις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Το ίδιο η κυκλοφορία των οχημάτων της οδού Κίμωνος θα μετατοπιστεί στο υπόλοιπο πλάτος της.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις