Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Αγίας Παρασκευής

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Αγίας Παρασκευής
Intime Αρχείο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγίας Παρασκευής. Σκοπός είναι η εκτέλεση εργασιών συντήρησης και επισκευής ελαστομεταλλικών αρμών οδικής γέφυρας.

Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή από τις 07:30 το πρωί της Τρίτης (17.11.2020) έως και την Παρασκευή (27.11.20230) στις 17:00. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός στον κλάδο εξόδου του Α/Κ Αγίας Παρασκευής με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Αγίας Παρασκευής, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλης προειδοποιητικής σήμανσης προκειμένου να εξέλθουν από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Λαμίας) και μέσω της Ε.Ο Λαμίας – Δομοκού και της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο.) να συνεχίζουν το ταξίδι τους προς Θεσσαλονίκη.

Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα η σήμανση θα απομακρυνθεί και ο κλάδος θα δοθεί κανονικά στην κυκλοφορία.

“Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν
προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση”, αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις