Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Αγίας Παρασκευής

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγίας Παρασκευής. Σκοπός είναι η εκτέλεση εργασιών συντήρησης και επισκευής ελαστομεταλλικών αρμών οδικής γέφυρας.

Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή από τις 07:30 το πρωί της Τρίτης (17.11.2020) έως και την Παρασκευή (27.11.20230) στις 17:00. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός στον κλάδο εξόδου του Α/Κ Αγίας Παρασκευής με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Αγίας Παρασκευής, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλης προειδοποιητικής σήμανσης προκειμένου να εξέλθουν από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Λαμίας) και μέσω της Ε.Ο Λαμίας – Δομοκού και της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο.) να συνεχίζουν το ταξίδι τους προς Θεσσαλονίκη.

Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα η σήμανση θα απομακρυνθεί και ο κλάδος θα δοθεί κανονικά στην κυκλοφορία.

“Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν
προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση”, αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα 48 κειμήλια που γύρισαν στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία μετά από 109 χρόνια – Στη Σόφια τα οστά του Τσάρου Σαμουήλ
Τα κειμήλια θα εκτεθούν στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού έως τις 5 Νοεμβρίου 2026 κι ακολούθως, θα παραδοθούν στις Ιερές Μονές Τιμίου Προδρόμου Σερρών, Εικοσιφοινίσσης και στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης
ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
«Σφυροκοπούν» την Κρήτη ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι - Τα 318 λίτρα νερού έφτασαν τα ύψη βροχής στο Ξυλόσκαλο Χανίων
Σε ισχύ παραμένει το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες να «χτυπάνε» Δωδεκάνησα και Κρήτη
καιρός