Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει η Αστυνομία την Πέμπτη (29.02.2024) στο κέντρο της Αθήνας, καθώς στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα πλαίσια του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, φοιτητικών και μαθητικών συλλόγων καθώς και άλλων φορέων και συλλογικοτήτων.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο θα εφαρμοστούν σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου, της Σταδίου και της Ακαδημίας.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των συναθροίσεων – κινητοποιήσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εκτέλεση 200 στην Καισαριανή: «Ήμουν 10 χρονών, ανέβηκα στη μάντρα και τα είδα όλα – Βάζανε Έλληνες, έδινε εντολή ο Γερμανός και τους σκοτώνανε»
«Ήταν ξαπλωμένοι αυτοί κάτω με τα πολυβόλα και καθάριζαν. Σύμφωνα με τις εντολές που τους δίνανε», περιέγραψε ο Τάσος Χατζηαναστασίου
Δημοπρασία στο eBay με σπάνιες φωτογραφίες από την εκτέλεση των 200 στην Καισαριανή
Ο Μίνως Μάτσας για την τροπολογία στη συνεπιμέλεια: Η πρακτική της ad hoc νομοθέτησης δεν τιμά κανέναν
«Εγώ δε θα 'θελα να μιλήσω γι' αυτό το θέμα, γιατί είναι αρκετά ευαίσθητο», τόνισε όταν ρωτήθηκε για τη χρήση της τροπολογίας από την πρώην σύζυγό του, Όλγα Κεφαλογιάννη
Μίνως Μάτσας