Ελλάδα

Κυκλοφοριακό χάος σε παραλιακή και εθνική! Απίστευτη ταλαιπωρία για εκατοντάδες εγκλωβισμένους οδηγούς!

Κομφούζιο επικρατεί λόγω έργων σε παραλιακή και εθνική οδό. Εκατοντάδες οδηγοί εγκλωβισμένοι στον δρόμο χωρίς να έχουν διέξοδο διαφυγής. Πότε θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία. Αυτές είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί και πρέπει να αποφύγετε.

Κομφούζιο επικρατεί σε παραλιακή και εθνική οδό με χιλιάδες αυτοκίνητα να πηγαίνουν σημειωτόν καθώς βρίσκονται σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Ποσειδώνο στο ρεύμα προς Γλυφάδα, λόγω εκτέλεσης έργων.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στη Νέα Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο τμήμα από την οδό Κωνσταντινουπόλεως ως το ύψος του Κ.Π.Ι.Σ.Ν. Όσον αφορά την κυκλοφορία, αυτή θα αποκατασταθεί πλήρως στις 10 το βράδυ ενώ μέχρι τότε ο δρόμος θα αρχίσει να αποδίδεται σταδιακά στην κυκλοφορία και ανά λωρίδα.

Αυτές είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας επί της Νέας Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Κων/πόλεως έως το ύψος του Κ.Π.Ι.Σ.Ν.

Η απόδοση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα διεξαχθεί σταδιακά και ανά λωρίδα κυκλοφορίας κατά το χρονικό διάστημα από την 08.00΄ ώρα της 01-06-2019 έως την 22.00΄ ώρα της ιδίας, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας επί της Καραολή Δημητρίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος του κλάδου εισόδου της Καραολή Δημητρίου προς Εθν. Μακαρίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Καραολή Δημητρίου – δεξιά κλάδος εξόδου προς Εθν. Μακαρίου –αριστερά Εθν. Μακαρίου –Λ. Ποσειδώνος –παλαιά Παραλιακή (προς Γλυφάδα/Καλλιθέα).

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας επί της Λ. Κηφισού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από το ύψος της εξόδου προς Σ.ΕΙ.Φ. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Λ.Κηφισού – δεξιά κλάδος εξόδου προς Σ.ΕΙ.Φ. – κυκλικός κόμβος Λίμνης Σ.ΕΙ.Φ. – έξοδος Εθν. Μακαρίου –δεξιά Εθν. Μακαρίου- Λ. Ποσειδώνος –παλαιά Παραλιακή (προς Γλυφάδα/Καλλιθέα).

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας επί της Ομ. Σκυλίτση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος του αριστερού κλάδου εξόδου της προς Εθν. Μακαρίου.  Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Ομ. Σκυλίτση – αριστερά κλάδος εξόδου προς Εθν. Μακαρίου και εν συνεχεία:
α) προς Λαμία :αριστερά Καραολή Δημητρίου-δεξιά Πειραιώς –αριστερά παράδρομος Λ. Κηφισού –Λ. Κηφισού
β) προς Γλυφάδα: ευθεία έξοδος Εθν. Μακαρίου – Λ. Ποσειδώνος –παλαιά Παραλιακή (προς Γλυφάδα/Καλλιθέα)

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας επί της Τζαβέλα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος του δεξιού κλάδου εξόδου της προς Εθν. Μακαρίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Τζαβέλα και εν συνεχεία:
α) προς Λαμία :αριστερά Καραολή Δημητρίου-δεξιά Πειραιώς –αριστερά παράδρομος Λ. Κηφισού –Λ. Κηφισού
β) προς Γλυφάδα: ευθεία έξοδος Εθν. Μακαρίου – Λ. Ποσειδώνος –παλαιά Παραλιακή (προς Γλυφάδα/Καλλιθέα)

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας επί του Κυκλικού κόμβου Λίμνης Σ.ΕΙ.Φ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος του κλάδου εξόδου της προς Γλυφάδα. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: κυκλικός κόμβος Λίμνης Σ.ΕΙ.Φ. -έξοδος Εθν. Μακαρίου –δεξιά Εθν. Μακαρίου – Λ. Ποσειδώνος –παλαιά Παραλιακή (προς Γλυφάδα/Καλλιθέα).

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα στελέχη του ιού της γρίπης που αναμένεται να επικρατήσουν μέχρι το 2027 - Οι συστάσεις του ΠΟΥ για τα εμβόλια
Οι νέες διεθνείς κατευθύνσεις για τη σύνθεση των εμβολίων της γρίπης, η εμφάνιση νέων παραλλαγών του ιού και η παγκόσμια ετοιμότητα απέναντι σε πανδημική απειλή
Εμβόλιο γρίπης
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε πολίτες στο Ζεφύρι - Έπιασαν στα πράσα 6 άτομα στο «τηλεφωνικό κέντρο»
Στελέχη της αστυνομίας έκαναν έφοδο σε τρία σπίτια της περιοχής και σε ένα από αυτά εντόπισαν το τηλεφωνικό κέντρο, όπου βρέθηκαν έξι άτομα την ώρα που πραγματοποιούσαν τις τηλεφωνικές απάτες
Όσα βρήκε η αστυνομία στο παράνομο τηλεφωνικό κέντρο
Επαναπατρίστηκαν οι πρώτοι 162 Έλληνες που είχαν εγκλωβιστεί σε Ισραήλ, ΗΑΕ και Ομάν: Με ειδική πτήση της Aegean και οδικώς ο απεγκλωβισμός τους
93 από αυτούς επέστρεψαν στην Ελλάδα με ειδική πτήση της Aegean από το Ομάν ενώ 42 Έλληνες πέρασαν οδικώς από τη Βηθλεέμ στην Αίγυπτο - Στη Θεσσαλονίκη και η ομάδα νέων του Άρη που βρίσκονταν στα ΗΑΕ
Επαναπατρισμός νεαρών παικτών του Άρη από τη Μέση Ανατολή
ΠΝΟ: 24ωρη απεργία στα πλοία για τους εγκλωβισμένους ναυτικούς στη Μέση Ανατολή
Η ΠΝΟ χαρακτηρίζει «ιδιαιτέρως σοβαρή και επικίνδυνη» την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Μέση Ανατολή, επισημαίνοντας ότι εκατοντάδες Έλληνες και αλλοδαποί ναυτικοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στην περιοχή
Πλοίο δεμένο στο λιμάνι του Πειραιά