Ελλάδα

Λάρισα: Στο αντίθετο ρεύμα οδηγούσε ο 95χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Σε 6 μέρες έληγε το δίπλωμά του

Το αυτοκίνητό του 95χρονου πρώτα συγκρούστηκε με άλλο όχημα και στη συνέχεια με φορτηγάκι, βρίσκοντας τραγικό θάνατο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου δυστυχήματος έξω από τη Λάρισα με θύμα έναν 95χρονο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 95χρονος που σκοτώθηκε στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε έξω από τη Λάρισα το μεσημέρι της Δευτέρας (02.03.2026), στον δρόμο από Νίκαια προς Νέες Καρυές, οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα.

Το αυτοκίνητό του 95χρονου πρώτα συγκρούστηκε με άλλο όχημα και στη συνέχεια με φορτηγάκι, βρίσκοντας τραγικό θάνατο γράφει το onlarissa.

Ένας εκ των δύο άλλων οδηγών που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα, ένας 78χρονος οδηγός από την περιοχή, δήλωσε στον Alpha: «Εγώ δεν άλλαξα λωρίδα, πήγαινα κανονικά, τον είδα σαν θηρίο μπροστά μου. Πρώτα χτύπησε εμένα και μετά πήγε και έπεσε πάνω στο φορτηγό, έπεσε σε ημιφορτηγό 3,5 τόνων και δεν άφησε τίποτα στην πρόσοψη. 95 ετών και σε έξι ημέρες έληγε το δίπλωμα. Δεν ήταν που ήταν 95χρονος, έτρεχε κιόλας. Εγώ πήγαινα τη γυναίκα μου να κάνει εγχείρηση στην κλινική. Εμείς δεν πάθαμε τίποτα, δεν χτύπησα, άνοιξε ο αερόσακος. Απλώς δεν άνοιγε η πόρτα και δεν μπορούσα να βγω. Ήρθε κάποιος και με βοήθησε».

Να σημειωθεί ότι ο 95χρονος που προκάλεσε το τροχαίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο ηλικιωμένος είχε ξεκινήσει από την Καλαμαριά με προορισμό τη Χαλκίδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Μιχάλης Σάλλας παρουσίασε το βιβλίο του – «Τι πήγε λάθος στην Ελλάδα… και τι θα μπορούσε να διορθωθεί»
Για το βιβλίο μίλησαν η Μαρία Ευθυμίου, Ομότιμη Καθηγήτρια Ιστορίας του ΕΚΠΑ, ο Ηλίας Παπαϊωάννου, Καθηγητής Οικονομικών στο London Business School, και ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Ομότιμος Καθηγητής Οικονομικών και τέως Υπουργός, ενώ τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Δώρα Αναγνωστοπούλου
Ο Μιχάλης Σάλλας
Φωτιά στον Ορχομενό: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις – 13 εναέρια μέσα στη «μάχη»
Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 105 πυροσβέστες, με 5 ομάδες πεζοπόρων της 4ης και της 10ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε., εθελοντές και 25 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν περιοδικά 10 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα
Φωτιά στον Ορχομενό
Ανανεώθηκε πριν 5 λεπτά
Τεράστια φωτιά σε εργοστάσιο στο Ηράκλειο - Έχουν καεί σπίτια και επιχειρήσεις, μήνυμα του 112 «παραμείνετε στα σπίτια σας»
Ο μαύρος καπνός έχει σκεπάσει το Ηράκλειο ενώ στη μάχη της κατάσβεσης έχει ριχτεί και ελικόπτερο - Εκτεταμένες φθορές σε μπαλκόνια και προσόψεις κατοικιών
EUROKINISSI
Ανανεώθηκε πριν 22 λεπτά
Το άγνωστο DNA και η 3η αυτοψία γύρω από τη διπλή δολοφονία μάνας και γιου στο Αίγιο
Τα πρώτα αποτελέσματα από εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έδειξαν ότι στο μαχαίρι δεν υπήρχαν δακτυλικά αποτυπώματα του 65χρονου, ενώ στο όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο 26χρονος υπάρχει DNA τρίτου ατόμου
Το σπίτι της δολοφονίας στον Λόγγο Αιγίου