Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κύκλωμα διακινούσε παράνομα botox και υαλουρονικό – Τι λέει η 54χρονη που συνελήφθη

Κύκλωμα διακινούσε παράνομα botox και υαλουρονικό – Τι λέει η 54χρονη που συνελήφθη

Κύκλωμα που φέρεται να διακινούσε παράνομα botox και υαλουρονικό οξύ μην εγκεκριμένα από το ΕΟΦ ξεσκέπασε η αστυνομία.

Οι Αρχές προχώρησαν στις συλλήψεις των δύο «εγκεφάλων». Πρόκειται για μια 54χρονη ιδιοκτήτρια εταιρίας καλλυντικών και ένα 40χρονο που είχε τον ρόλο του διακινητή. Πουλούσαν τα συγκεκριμένα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για τις επεμβάσεις αισθητικής.

Τα σκευάσματα φέρονται να τα εισήγαγαν από την Πολωνία και την Τουρκία, τα είχαν αποθηκεύσει σε ένα συγκεκριμένο χώρο και τα διακινούσαν σε όλη την Ελλάδα. Μεταξύ των πελατών τους είναι ιδιαίτερα γνωστά κέντρα αισθητικής σε όλη την Ελλάδα, στην Αθήνα και στο Κολωνάκι.

Στην εκπομπή T-live μίλησε η 54χρονη ιδιοκτήτρια που έχει συλληφθεί και αρνείται τις κατηγορίες… «Εγώ έχω μια επιχείρηση που πουλάω καλλυντικά, μάσκες και υαλορουνικά στους δερματολόγους, όχι botox, υαλορουνικά μόνο. Δεν πουλάω τέτοια σκευάσματα, ήταν λάθος η πληροφορία. Πουλάμε καλλυντικά. Δεν φέρνουμε τίποτα από Τουρκία και Πολωνία».

«Μου έβαλαν μαρμαρόσκονη αντί τοξίνη»

Μια γυναίκα καταγγέλλει ότι της έβαλαν μαρμαρόσκονη αντί για το τοξίνη μετά από έλεγχο που έκανε προκειμένου να διαπιστώσει γιατί είχε παρενέργειες. Προσθέτει μάλιστα ότι υπάρχουν πολλά θύματα σαν την ίδια.

 

 


 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις