Ελλάδα

Κύκλωμα εκβιαστών: «Δεν έχω καμία σχέση» υποστηρίζει ο ιδοκτήτης μάντρας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Ο ιδιοκτήτης της μάντρας που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού περιέγραψε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου πως δεν είχε σχέση με το κύκλωμα εκβιαστών και πως οι άνθρωποι που τον ξυλοκόπησαν δεν ταιριάζουν στην περιγραφή των μπράβων.

«Αυτή η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με μένα. Εγώ δεν έχω προβλήματα τέτοια. Με όλους τους πελάτες έχω προστριβές, έχω φασαρίες, έχω απειλές από πελάτες, αλλά δεν έχω, και πρώτα απ’ όλα δεν έχω εγώ τέτοιου είδους πελάτες. Κάθε μέρα μου έρχεται και κάποιος άλλος στο μαγαζί.

»Ένας πελάτης φέρνει και δυο τρεις δικούς του φίλους, έρχεται… τα λεφτά, τα λεφτά. Αλλά δεν έχει καμία σχέση. Ούτε ξέρω, ούτε γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός που με χτύπησε. Νέος ήταν σε ηλικία. Ήταν κουκουλωμένος, δεν τον είδα καθόλου. Με καπέλο ήταν ο άνθρωπος, κατευθείαν δηλαδή δεν ήρθαμε σε τέτοια διάθεση. Και δε φάνηκαν και γυμνασμένοι», κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το μεγάλο «ευχαριστώ» των κατοίκων της Χίου στους Πυροσβέστες μετά τη μάχη με τις φλόγες - Η ανάρτηση του Γιάννη Κεφαλογιάννη
«Σας ευχαριστούμε που σβήνοντας τις φωτιές κρατάτε αναμμένη την ελπίδα. Με απέραντη ευγνωμοσύνη και σεβασμός στο έργο σας», γράφει χαρακτηριστικά το σημείωμα μιας πολίτη
Τα δώρα αγάπης των κατοίκων της Χίου, στους Πυροσβέστες
Αποθέωση στην Αστυπάλαια από μεγάλο γαλλικό τουριστικό οδηγό και το Cosmopolitan
«Τα κρυστάλλινα νερά παρασύρουν τον επισκέπτη στη ραστώνη τους και η πεζοπορία μέχρι την κορυφή του κάστρου για εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος είναι αναπόσπαστο συστατικό της ταξιδιωτικής εμπειρίας»
Αστυπάλαια