Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κύκλωμα μαστροπείας: Αυτά είναι τα σπίτια κολαστήρια που κρατούσαν φυλακισμένη την 28χρονη από τη Θεσσαλονίκη

Κύκλωμα μαστροπείας: Αυτά είναι τα σπίτια κολαστήρια που κρατούσαν φυλακισμένη την 28χρονη από τη Θεσσαλονίκη

Την απόλυτη φρίκη έζησε μια 28χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη την οποία εξέδιδαν τρεις άνδρες και την κρατούσαν φυλακισμένη σε δύο σπίτια στην Αθήνα.

Ο εφιάλτης ξεκίνησε όταν η νεαρή γυναίκα απάντησε στην αγγελία, μέσω social media για δουλειά σερβιτόρας σε καφετέρια. Πρόκειται για έναν Έλληνα 61 ετών και δυο Αλβανούς 28 και 40.

Ο 28χρονος, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της γυναίκας, την οδήγησε σε διαμέρισμα, της πήρε το κινητό της τηλέφωνο και την φυλάκισε χωρίς τη θέλησή της. Τη χτύπησε και στη συνέχεια την πήγε στον οίκο ανοχής, όπου την εξέδιδε και της κρατούσε όλα τα χρήματα.

Οι μαστροποί ανάγκαζαν την άτυχη γυναίκα να δέχεται 30 «πελάτες» την ημέρα, έπαιρναν ο καθένας τους από 10 ευρώ και η κοπέλα τίποτα.

Από το διαμέρισμα, στην περιοχή των Πατησίων και συγκεκριμένα, στην οδό Πάφου, όπου την κρατούσαν αρχικά, την μετακινούσαν με αυτοκίνητο. Τόσο το σπίτι όσο και το αυτοκίνητο είχαν παραχωρηθεί από τον 61χρονο Έλληνα.

Το διαμέρισμα που κρατούσαν την κοπέλα στα Πατήσια

Οι γείτονες, μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρουν ότι έβλεπαν περίεργες κινήσεις. «Δεν ξέρω αν ζούσε μέσα κοπέλα. Σίγουρα όμως εκτός από τους Αλβανούς, που έβλεπα να μπαίνουν, έρχονταν και γυναίκες, κυρίως νεότερές τους. Από εκεί είχαμε καταλάβει πως κάτι κάνει αυτός», λέει στο newsit.gr μια ένοικος της πολυκατοικίας της οδού Πάφου.

Το τελευταίο διάστημα, ο 28χρονος κρατούσε την κοπέλα σε ένα διαμέρισμα στο Χαϊδάρι και συγκεκριμένα, στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών. Από εκεί κατάφερε να δραπετεύσει και να καταγγείλει τα βασανιστήρια που περνούσε στα χέρια του αδίστακτου προαγωγού.

 

Το σπίτι στο Χαϊδάρι που η 28χρονη κατάφερε να αποδράσει

Χαρακτηριστικό της αδιανόητης φρίκης που έζησε η 28χρονη Ελληνίδα στα χέρια των μαστροπών της, το γεγονός πως ο 28χρονος Αλβανός τη χτυπούσε ακόμη και με αλυσίδες όσες φορές το θύμα τολμούσε να φέρει αντίρρηση σε όσα την εξανάγκασε να κάνει. Επί σχεδόν δυο χρόνια ζούσε σε αυτή τη μαρτυρική κατάσταση η 28χρονη γυναίκα, με τους κατηγορούμενους να της έχουν πάρει την ταυτότητα και όλα τα χαρτιά της για να μη μπορεί να διαφύγει!

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις