Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό: Προφυλακιστέοι η Λορέλα και ο 34χρονος από την Εκάλη

Κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό: Προφυλακιστέοι η Λορέλα και ο 34χρονος από την Εκάλη

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν η 31χρονη από την Αλβανία (Λορέλα) και ο 34χρονος από την Εκάλη, μετά τις απολογίες τους στον 10ο τακτικό ανακριτή για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικες.

Ελεύθερος με περιοριστικό όρο την εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ αφέθηκε ο 55χρονος από τον Κορυδαλλό, ο οποίος φέρεται να πλήρωνε για να συναντά τις ανήλικες.

Άπαντες οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που κατά περίπτωση τους αποδίδονται για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ´ εξακολούθηση, πορνογραφία με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, τελεσθείσας μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ´ εξακολούθηση, κατά συρροή και κατ´ επάγγελμα και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Ειδικότερα, η 31χρονη φέρεται να υποστήριξε πως δεν εξωθούσε κορίτσια στην πορνεία και πως όταν υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει με την 17χρονη, την οποία γνώριζε από το ινστιτούτο αισθητικής που διατηρεί, προσπάθησε να την πείσει να σταματήσει.

Ισχυρίστηκε δε ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορούμενούς της.

Όσον αφορά στους δύο άνδρες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να ισχυρίστηκαν πως δεν ήξεραν ότι τα κορίτσια ήταν ανήλικες καθώς τους εμφανίζονταν ως 20άρες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις