Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Κύκλωμα μαστροπείας: Τα μηνύματα που «καίνε» την 25χρονη αρχηγό

Κύκλωμα μαστροπείας: Τα μηνύματα που «καίνε» την 25χρονη αρχηγό

Διαλόγους που σοκάρουν ανάμεσα στην 25χρονη αρχηγό του κυκλώματος μαστροπείας ανάμεσα σε ένα ανήλικο θύμα και ένα άλλο πρόσωπο που η «ροζ» συμμορία προσπαθεί να στρατολογήσει, αποκαλύπτει το newsit.gr.

Όπως φαίνεται από το υλικό, η 25χρονη μαστροπός, χρησιμοποιεί, όλα τα μέσα, ανάμεσα τους και ο συναισθηματικός εκβιασμός για να ασκήσει πίεση στα κοριτσάκια να βουτήξουν στα σκοτεινά μονοπάτια του απαγορευμένου έρωτα και της ηδονής.

Για να τις ρίξει στη συνέχεια στα ρυπαρά σεντόνια των ξενοδοχείων της Αθήνας, όπου οι πελάτες έβαζαν βαθιά το χέρι στην τσέπη πληρώνοντας εκατοντάδες ευρώ και κόκα για να εκτονώσουν τα αρρωστημένα τους γούστα και τις διαστροφές στην άγουρη σάρκα των θυμάτων του κυκλώματος.

Ένα από τα ανατριχιαστικά σημεία των διαλόγων, είναι δύο κοπέλες που μιλούν μεταξύ τους με τη μια να λέει στην άλλη ότι «στην αρχή το έκανε να μοιάζει εύκολο και δες που καταντήσαμε». 

«Έχετε γονείς και φαΐ. Εγώ δεν έχω τίποτα»

Η αποτυπωμένη συνομιλία που ακολουθεί  παρακάτω, είναι χαρακτηριστική για τις μεθόδους που ακολουθεί η 25χρονη μαστροπός.

«Εντάξει ναι έχετε όμως γονείς φαΐ και λοιπά. Εγώ δεν το κάνω και το ξέρεις. Εδώ δεν τον κάνουμε αυτόν που θέλω. Ναι σε σπίτι ζω αλλά δε με ταΐζουν εδώ η Μαρία λείπει συνέχεια εδώ. Έχεις δίκιο αλλά σου λέω…» 

Το θύμα απαντάει «εντάξει κανόνισε πόσα θα καθαρίσεις και στείλε screen».

Για να της απαντήσει η μαστροπός: «Σας αγαπώ και το ξέρεις αλλά τώρα που χώρισα ειδικά ξέρεις ότι δεν έχω τίποτα η Μαρία δε μου δίνει καν ξέρω εγώ». 

«Να μην μείνω εγώ με 50 και εσύ να έχεις 100»

Στις επόμενες γραμμές η μαστροπός μιλάει με το θύμα και μάλιστα παζαρεύουν και τα χρήματα. Το θύμα της αναφερει πως «για τα μισά. Εσύ βγάζεις 100 έτσι»

Για να της απαντήσει η 25χρονη «εγώ δεν έχω φίλε και ούτε κάνω αν έκανα και εγώ στα @@@όλα αλλά ξέρεις ότι δεν έχω κανέναν να μου δίνει λεφτά. Αν είχα γονείς OK στα @@@.»

Με το θύμα να αποκρίνεται : «Ναι απλά αν είναι να μείνω να μείνω με 50 κι εσύ να έχεις 100…» 

Και την μαστροπό να ανταπαντά «Εγώ μ’ αυτά το κάνω αλλά δεν έχω αυτά δεν τρώω καν @@@και το ξέρεις» 

Μοιρασιά 

Σε αυτό το σημείο η μαστροπός διαπραγματεύεται τα χρήματα. 

Μαστροπός: « Πάρε 150 εσύ, 150 (αναφέρεται σε όνομα) πες της»

Με το πρόσωπο στην άλλη άκρη της εφαρμογής να άπαντα πως «ρε φίλε κι εσύ να βγάλεις 100 και να μην κάνεις τίποτα ρε μ@@@ είναι άδικο γιατί έτσι…»

Μαστροπός:«Σου απάντησε η (αναφέρεται σε όνομα)

Κοπέλα: « Αν είναι πάω με άλλους κανονίζω και με ζητάνε»

«Ανησυχώ. Δεν θα βγει σε καλό αυτή η δουλειά. Στην αρχή ήταν εύκολο και δες που καταντήσαμε»

Σε έναν άλλο διάλογο. Ένα κορίτσι διατυπώνει την ανησυχία της για όλο αυτό το βρώμικο παιχνίδι στο οποίο έχουν μπλέξει.

«Ανησυχώ. Δεν θα βγει σε καλό αυτή ιστορία. Η (αναφέρεται στο όνομα της μαστροπού) φταίει φταίει για όλα. Στην αρχή το έκανε να μοιάζει εύκολο με τον (αναφέρεται σε ανδρικό όνομα). Και και δες που καταντήσαμε ρε bro πες στην (αναφέρεται σε όνομά) να μην πει τίποτα έχει τρελαθεί. Με μια άλλη κοπέλα να απαντά πως η μαστροπός φταίει για όλα. 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις