Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Κύκλωμα trafficking: Στη φυλακή η «Μαρίνα» με το όνομά της να φιγουράρει και στην υπόθεση του Κολωνού

Κύκλωμα trafficking: Στη φυλακή η «Μαρίνα» με το όνομά της να φιγουράρει και στην υπόθεση του Κολωνού

Την τρίτη προφυλάκιση για το κύκλωμα trafficking που εξάρθρωσε τις προηγούμενες ημέρες η ΕΛΑΣ αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές.

Συγκεκριμένα, μετά την απολογία της με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οδηγήθηκε στη φυλακή μία 71χρονη κατηγορούμενη, γνωστή ως «Μαρίνα», η οποία φέρεται να εκμίσθωνε οίκους ανοχής.

Η κατηγορούμενη αρνήθηκε-κατά πληροφορίες- τις κατηγορίες που της αποδίδονται και φέρεται να υποστηρίζει ότι επι πολλά χρόνια εκμίσθωνε νόμιμα πέντε οίκους ανοχής στην Αθήνα, ισχυριζόμενη μάλιστα πως δε θα μπορούσε ποτέ η ίδια να διαπράξει το αδίκημα της σωματεμπορίας καθώς έχει υπάρξει 50 χρόνια ιερόδουλη.

Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το όνομα της εν λόγω κατηγορουμένης φέρεται να «φιγουράρει» και σε μία άλλη πολύκροτη δικογραφία, αυτή που αφορά την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Κι αυτό καθώς φέρεται η εν λόγω γυναίκα να διατηρούσε οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας όπου φέρεται ο 53χρονος να εξέδιδε τη 12χρονη από τον Κολωνό.

Την ίδια στιγμή, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς αφέθηκαν οι υπόλοιποι εννέα κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα.

Σε δύο εξ αυτών, με καταγωγή εξ Κολομβίας, οι οποίοι φέρονται να είχαν το ρόλο του επιβλήθηκαν «στρατολόγου», επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης μια φορά το μήνα σε ΑΤ και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 3.000 ευρώ.

Αύριο απολογείται ο τελευταίος κατηγορούμενος στην υπόθεση, ο σύντροφο της 71χρονης.

Χθες, απολογήθηκαν έντεκα κατηγορούμενοι, εκ των οποίων οι δύο κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι (ο φερόμενος αρχηγός και η σύζυγος του) και οι υπόλοιποι εννέα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις