Ελλάδα

Κυλλήνη: Δίδυμο διεστραμμένων βίασε 28χρονη σε χωράφι και παραλία – Τους είχε γνωρίσει μέσω του Facebook

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Γνώρισε μέσω facebook δυο νεαρούς, συνομιλούσε μαζί τους για παραπάνω από ένα χρόνο και όταν τελικά της κέρδισαν την εμπιστοσύνη και την έπεισαν να συναντηθούν, τη βίασαν ομαδικά και την παράτησαν στις ερημιές της Κυλλήνης.

Θύμα μιας αδιανόητης κτηνωδίας από το δίδυμο της διαστροφής, έπεσε μια 28χρονη κοπέλα από τους Αγίους Θεοδώρους, η οποία τους εμπιστεύτηκε και χθες για μια ώρα την έσερναν αρχικά σε χωράφι και στη συνέχεια σε παραλία όπου τη βίαζαν.

Τελικά,όταν τελείωσαν την αρρωστημένη τους πράξη και την αποδέσμευσαν, η 28χρονη, σε άθλια κατάσταση, ειδοποίησε από το λιμάνι της Κυλλήνης τη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της την Αστυνομία, με αποτέλεσμα οι βιαστές να εντοπιστούν και να συλληφθούν. Σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ για την κοπέλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Την έσερναν και τη βίαζαν από το χωράφι στην παραλία

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν η 28χρονη γνώρισε τους δύο άνδρες ηλικίας 40 και 28 ετών, μέσω Facebook.

Θύμα και δράστες, συνομιλούσαν, όλα κυλούσαν φυσιολογικά, μέχρι που οι δράστες κατάφεραν να της κερδίσουν την εμπιστοσύνη προφανώς για να βάλουν σε εφαρμογή το βρώμικο σχέδιο τους.

Στις 24 Σεπτεμβρίου, καταφέρνουν να την πείσουν να συναντηθούν στο λιμάνι της Κυλλήνης. Από εκεί, μετέβησαν στην περιοχή της Κάτω Παναγιάς, όπου βρίσκεται οικία του ενός. Λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι του 40χρόνου, οι δράστες όρμησαν στην κοπέλα και δια της βίας την οδήγησαν σε ένα χωράφι, την ξεγύμνωσαν και την βίασαν διαδοχικά.

Για μία ολόκληρη ώρα από τις τρεις το μεσημέρι μέχρι τις τέσσερις οι δράστες σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της κοπέλας μετά την ολοκλήρωση της αποτρόπαιας πράξης τους στο χωράφι, την οδήγησαν σε ένα άλλο μέρος ερημικό δίπλα στην παραλία της Κυλλήνης όπου και εκεί εκτόνωσαν για δεύτερη φορά τα κτηνώδη τους ένστικτα πάνω στο κορμί της.

Μόλις τελείωσαν το αποτρόπαιο έργο τους, την παράτησαν και έγιναν καπνός. Το θύμα σε άσχημη κατάσταση μεταβαίνει στα εκδοτήρια του λιμανιού και με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει καλεί τη μητέρα της και με λυγμούς της εξιστορεί όλα όσα είχαν συμβεί.

Η γυναίκα καλεί την αστυνομία με αποτέλεσμα αστυνομικοί να μεταβούν στο σημείο να εντοπίσουν την κοπέλα ενώ 40 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις 16:40 της ίδιας ημέρας εντοπίζουν τους δύο άντρες, τους συλλαμβάνουν και τους οδηγούν στο τμήμα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία ενώ για την νεαρή παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού: Οι τύψεις των Ελληνίδων και οι «ένοχοι» – Το 0,8% θηλάζει μέχρι τον 6ο μήνα της ζωής του παιδιού
Το δυσβάσταχτο ψυχολογικό φορτίο για τις νέες μητέρες - Εχθρικό εργασιακό περιβάλλον και απουσία ουσιαστικού υποστηρικτικού δικτύου στο σπίτι οι κύριοι «ένοχοι» για την διακοπή του θηλασμού
Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού: Οι τύψεις των Ελληνίδων και οι «ένοχοι» – Το 0,8% θηλάζει μέχρι τον 6ο μήνα της ζωής του παιδιού
Επιστρέφει σήμερα η 46χρονη που κατηγορείται για την τραγωδία της Marfin – Στελέχη του ελληνικού FBI τη φέρνουν από τη Βρετανία
Αφού φτάσει στην Ελλάδα, θα κρατηθεί στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και το πρωί της Παρασκευής θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελία για την εκτέλεση του διεθνούς εντάλματος σύλληψης
46χρονη
Ανατροπή στις συνθήκες θανάτου της Ολλανδής τουρίστριας στα Μάλια – Πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει την φίλη της
Η 40χρονη έπεσε στο νερό όταν αντιλήφθηκε ότι η φίλη της ένιωσε αδιαθεσία ενώ κολυμπούσε - Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες διασωστών και γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή
Το σημείο όπου η 40χρονη βρήκε τραγικό θάνατο
Το πολωμένο μελτέμι που τροφοδότησε τις φωτιές σε Αττική και Βοιωτία: «Από τα ισχυρότερα επεισόδια των τελευταίων 50 χρόνων»
Ο Θοδωρής Κολυδάς εξηγεί πως πέρα από τη μέγιστη ένταση των ανέμων, το φαινόμενο διήρκησε πολλές συνεχόμενες ημέρες επηρεάζοντας ουσιαστικά το θερμοκρασιακό καθεστώς της ανατολικής Ελλάδας
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi