Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κυπαρισσία: Η τελευταία δήλωση του Ρουμάνου καταζητούμενου για τη δολοφονία της Μόνικα Γκιούς πριν παραδοθεί

Κυπαρισσία: Η τελευταία δήλωση του Ρουμάνου καταζητούμενου για τη δολοφονία της Μόνικα Γκιούς πριν παραδοθεί
Εικόνα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA

Ο Ρουμάνος καταζητούμενος για τη δολοφονία της Μόνικα Γκιούς, της οποίας η σορός βρέθηκε «τσιμεντωμένη» στην αυλή του σπιτιού τους, στην Κυπαρισσία, βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Αϊντχόφεν, λίγο πριν παραδοθεί στις ολλανδικές αρχές.

Ο 39χρονος κάνει την τελευταία του δήλωση, πριν παραδοθεί στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου. «Είμαι ο Πέτρος (…) και ήρθα… Είμαι στο αεροδρόμιο του Αϊντχόφεν, πίσω μου είναι η αστυνομία και ήρθα να παραδοθώ και πιστεύω στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα βρούμε τι έχει συμβεί για το μοιραίο συμβάν», λέει στο ερασιτεχνικό βίντεο που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις, καθώς ο δικηγόρος του, Βασίλης Νουλέζας, έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση του Ρουμάνου στην Ελλάδα.

«Δεν θα έφτανα ποτέ στο σημείο να σκοτώσω μια γυναίκα την οποία αγαπούσα και έμενα μαζί της. Θα είμαι τις επόμενες ημέρες στη διάθεση της δικαιοσύνης για να απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα αλλά και στο να συμβάλω να βρεθεί ο πραγματικός δολοφόνος», ανέφερε στο newsit.gr ο 39χρονος Ρουμάνος, το μεσημέρι της Παρασκευής (17.09.2021).

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση η τέλεση του εγκλήματος ήταν γύρω στους πέντε με έξι μήνες πριν από την εύρεση του σκελετού, όπου χρονικά συμπίπτει με την εξαφάνιση του 39χρονου Ρουμάνου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις