Ελλάδα

Κυπαρισσία: Νέα στοιχεία για τη γυναίκα που βρέθηκε τσιμεντωμένη – Απαντήσεις θα δώσει το DNA

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέα στοιχεία για τη δολοφονία της γυναίκας, που βρέθηκε τσιμεντωμένη μέσα σε αυλή σπιτιού στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας. Το επικρατέστερο σενάριο είναι το πτώμα να ανήκει στην 42χρονη αγνοούμενη Μόνικα Γκιους από τη Ρουμανία, που είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η αγνοούμενη έμενε μαζί με τον ρουμάνο σύντροφό της στο σπίτι όπου εντοπίστηκε το πτώμα. Πληροφορίες αναφέρουν το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από τους ιδιοκτήτες της κατοικίας, καθώς διαπίστωσαν ότι υπήρχε διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε κάποιο σημείο της αυλής.

Σύμφωνα με το Έθνος, η αστυνομία είχε επισκεφτεί το σπίτι κατά την αναζήτηση της 42χρονης χωρίς ωστόσο να εντοπίσει τη διαφορά στο τσιμέντο. Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία θεωρείται ο σύντροφός της, ο οποίος την είχε χτυπήσει πολλές φορές στο παρελθόν. 

Μάλιστα, οι αρχές έχουν εντοπίσει νέα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο σύντροφός της είχε επισκεφτεί στο παρελθόν μάντρα με οικοδομικά υλικά. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι αρχές τον τελευταίο καιρό είχαν εστιάσει τις έρευνες σε ένα πηγάδι και σε ένα βόθρο που βρίσκεται στην περιοχή. 

roymanos

Σύμφωνα με τους γείτονες, ο Ρουμάνος έφυγε από τη χώρα κατά την περίοδο της καραντίνας. Υπενθυμίζεται, δε, πως για την υπόθεση είχε ασχοληθεί και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, όπου ο 39χρονος υποστήριζε πως είχε επιστρέψει πίσω στη Ρουμανία. «Πιστεύω πως ζει και βασιλεύει. Κάπου έχει πάει και μάλιστα με άλλον. Να βρεθεί για να ησυχάσουμε όλοι» έλεγε στην εκπομπή. 

https://www.youtube.com/watch?v=ecMolnyoQFE&ab_channel=TVmax

Σήμερα αναμένεται να διεξαχθεί η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ για την ταυτοποίηση του σκελετού, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις DNA.

Την είχε στείλει στο νοσοκομείο 19 φορές

Συγγενείς της Μόνικας Γκιούς είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για την 42χρονη μητέρα τριών παιδιών. Πιστεύουν πως την σκότωσε ο 39χρονος σύντροφός της και στη συνέχεια την έθαψε στην αυλή. Μάλιστα, τον περιγράφουν ως ένα πολύ βίαιο άνθρωπο, που χτυπούσε βάναυσα τη σύντροφο του, η οποία είχε επισκεφθεί 19 φορές το νοσοκομείο, τον τελευταίο ένα χρόνο, προκειμένου να την περιθάλψουν.

«Ελπίζω το σύντροφο της ξαδέρφης μου να τον εντοπίσει η αστυνομία. Τον είχα πάρει τηλέφωνο πριν από δύο μήνες για να δω εάν ξέρει κάτι, και μου είχε πει ότι δεν ξέρει πού βρίσκεται η Μόνικα. Ήταν στη Ρουμανία. Έμεναν δύο χρόνια μαζί. Συχνά, την έσπαγε στο ξύλο και η ξαδέρφη μου πήγαινε βαριά χτυπημένη στο νοσοκομείο», λέει στο newsit.gr η ξαδέρφη της Μόνικας Γκιούς, Μιχαέλα Μπόρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απόπειρα δολοφονίας στη Δροσιά: «Η 27χρονη χειραγωγούσε τον 29χρονο και έγινε ό,τι έγινε» λέει φίλη του δράστη
Την 27χρονη πρώην σύζυγο του 38χρονου και νυν σύντροφο του 29χρονου κατηγορούν οι πλευρές θύματος και δράστη για την απόπειρα δολοφονίας που έστειλε τον πρώτο στο νοσοκομείο και τον δεύτερο στη φυλακή
Η στιγμή που ο δράστης πυροβολεί τον 38χρονο στη Δροσιά
Καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για την προσωρινή παύση προέδρου Εφετών
«Η σημερινή απόφαση αποτελεί μια σημαντική συμβολή στην προστασία της ελευθερίας της έκφρασης, της δικαστικής ανεξαρτησίας και, τελικά, της ίδιας της ποιότητας της Δικαιοσύνης σε μια δημοκρατική κοινωνία» τονίζει ο δικηγόρος που χειρίστηκε την υπόθεση
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
Διπλό φονικό στο Αίγιο: Τι έδειξαν οι ιατροδικαστικές της 54χρονης και του 26χρονου – Το ενδεχόμενο αυτοχειρίας και τα κατασταλτικά φάρμακα
Οι αρχές «βλέπουν» δολοφονία του Ολύμπιου από την μητέρα του και αυτοχειρία - Αίτηση αποφυλάκισης αναμένεται να κάνει ο 65χρονος Ιταλός
Ο 26χρονος Ολύμπιος, η 54χρονη μητέρα του, Μαρία και το σπίτι στο Αίγιο όπου εντοπίστηκαν νεκροί