Ελλάδα

Κυπαρισσία: Νέα στοιχεία για τη γυναίκα που βρέθηκε τσιμεντωμένη – Απαντήσεις θα δώσει το DNA

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέα στοιχεία για τη δολοφονία της γυναίκας, που βρέθηκε τσιμεντωμένη μέσα σε αυλή σπιτιού στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας. Το επικρατέστερο σενάριο είναι το πτώμα να ανήκει στην 42χρονη αγνοούμενη Μόνικα Γκιους από τη Ρουμανία, που είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η αγνοούμενη έμενε μαζί με τον ρουμάνο σύντροφό της στο σπίτι όπου εντοπίστηκε το πτώμα. Πληροφορίες αναφέρουν το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από τους ιδιοκτήτες της κατοικίας, καθώς διαπίστωσαν ότι υπήρχε διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε κάποιο σημείο της αυλής.

Σύμφωνα με το Έθνος, η αστυνομία είχε επισκεφτεί το σπίτι κατά την αναζήτηση της 42χρονης χωρίς ωστόσο να εντοπίσει τη διαφορά στο τσιμέντο. Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία θεωρείται ο σύντροφός της, ο οποίος την είχε χτυπήσει πολλές φορές στο παρελθόν. 

Μάλιστα, οι αρχές έχουν εντοπίσει νέα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο σύντροφός της είχε επισκεφτεί στο παρελθόν μάντρα με οικοδομικά υλικά. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι αρχές τον τελευταίο καιρό είχαν εστιάσει τις έρευνες σε ένα πηγάδι και σε ένα βόθρο που βρίσκεται στην περιοχή. 

roymanos

Σύμφωνα με τους γείτονες, ο Ρουμάνος έφυγε από τη χώρα κατά την περίοδο της καραντίνας. Υπενθυμίζεται, δε, πως για την υπόθεση είχε ασχοληθεί και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, όπου ο 39χρονος υποστήριζε πως είχε επιστρέψει πίσω στη Ρουμανία. «Πιστεύω πως ζει και βασιλεύει. Κάπου έχει πάει και μάλιστα με άλλον. Να βρεθεί για να ησυχάσουμε όλοι» έλεγε στην εκπομπή. 

https://www.youtube.com/watch?v=ecMolnyoQFE&ab_channel=TVmax

Σήμερα αναμένεται να διεξαχθεί η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ για την ταυτοποίηση του σκελετού, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις DNA.

Την είχε στείλει στο νοσοκομείο 19 φορές

Συγγενείς της Μόνικας Γκιούς είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για την 42χρονη μητέρα τριών παιδιών. Πιστεύουν πως την σκότωσε ο 39χρονος σύντροφός της και στη συνέχεια την έθαψε στην αυλή. Μάλιστα, τον περιγράφουν ως ένα πολύ βίαιο άνθρωπο, που χτυπούσε βάναυσα τη σύντροφο του, η οποία είχε επισκεφθεί 19 φορές το νοσοκομείο, τον τελευταίο ένα χρόνο, προκειμένου να την περιθάλψουν.

«Ελπίζω το σύντροφο της ξαδέρφης μου να τον εντοπίσει η αστυνομία. Τον είχα πάρει τηλέφωνο πριν από δύο μήνες για να δω εάν ξέρει κάτι, και μου είχε πει ότι δεν ξέρει πού βρίσκεται η Μόνικα. Ήταν στη Ρουμανία. Έμεναν δύο χρόνια μαζί. Συχνά, την έσπαγε στο ξύλο και η ξαδέρφη μου πήγαινε βαριά χτυπημένη στο νοσοκομείο», λέει στο newsit.gr η ξαδέρφη της Μόνικας Γκιούς, Μιχαέλα Μπόρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Βαρδινογιάννης: Ο «Καπετάνιος» σάλπαρε για το τελευταίο του ταξίδι, αφήνοντας πίσω μια θρυλική κληρονομιά – Τα πάθη, ο έρωτας, η οικογένεια και ο Παναθηναϊκός
Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Βαρδινογιάννη σε ηλικία 90 ετών σηματοδοτεί το τέλος μιας ολόκληρης εποχής για το ελληνικό επιχειρείν, τη ναυτιλία και, πάνω από όλα, για τον ελληνικό αθλητισμό.
Γιώργος Βαρδινογιάννης 9
«Μου είπε ότι του έβαλε λιβάνι, όχι ατροπίνη» λέει φίλη της 41χρονης που δηλητηρίαζε τον πρώην σύζυγό της - Βίντεο με τον γιατρό να καταρρέει
«Η νοσηλεύτρια μου είπε ότι μια ρασοφορεμένη της πούλησε λιβάνι λέγοντάς της ότι μπορείς να το φας» αποκαλύπτει η φίλη της 41χρονης
Περιστέρι